SKÖNA MÄNNISKOR

SKÖNA MÄNNISKOR

Fredrik och Filip åkte land och rike runt i senaste säsongen och utsåg sveriges skönaste människor. Här har jag samlat de jag tycker är konstigast/häftigast/roligast.

1. Gustav Pouladi, vinnare Skåne:

Gustav är iraniern som är i krig med Teckomatorp: "Jag förstår inte varför Hitler inte bombade här". "Om jag hade atombomben skulle jag skicka till Teckomatorp och spränga skiten opp! "Vad är klockan? -Va?  -Det är inte vatten det är milk. Tja." Helt galet!



2. Valice, gift med berlinmuren (och sexuellt attraherad av den)

Behöver ingen beskrivning...


3. SVERIGES KÅTASTE 77 ÅRING

Golge Jacobsson, en man med libido som ingen annan.

RÅTTAN I PIZZAN

rat

Jag skulle vilja tipsa om tre böcker skrivna av folklivsforskaren Bengt af Klintberg. De handlar om moderna myter s.k. Klintbergare. Dvs sånna historier som alltid hänt en kompis kompis, som ingen kan bekräfta är sanna eller falska, men som oftast är det. En klassiker är Råttan i Pizzan.

"Min kompis var och åt på den nya pizzerian. Han fick något i halsen och fick åka till sjukhus. När de tog ut det som fastnat såg de att det var ett ben, och en av läkarna såg att det var ett ben från en råtta. När hälsovårdsnämnden kom till pizzerian och öppnade dörren till kylrummet hängde där en hel rad med flådda råttor."

Andra myter: runka bulle, hamstern under heltäckningsmattan.

Böckerna heter; Råttan i Pizzan (1986), Den stulna njuren (1994) och Glitterspray (2005)

Låna dom på ditt bibliotek idag!


Ikväll är jag ego


Kort om en vinterpromenad i Lund

Kom precis hem, efter att ha tilbringat halva eftermiddagen med att gå runt i Lund. Charmigare stad kan man leta efter. Snön ligger i ett tunt täcke över tak och grönområden, och ljudet av steg på kullerstenen accentueras av den bitande januarikylan. Människorna är glada och pratar livligt med varandra, värmda av tanken på den annalkande lördagskvällen.

SALEM AL FAKIR

SALEM AL FAKIR

En kille som jag tycker att ni ska ta och spana in är Salem al Fakir. Salem, 24, är från Stockholm, dock inte från Salem (höhö). Mamma tipsade mig om honom då hennes arbetskollega (nabil al fakir) berättade om sin son. Han slog igenom med dunder och brak i och med EPn "Dream girl" i somras och nu i dagarna släpps hans debutalbum. Med glimt i ögat, soulkänsla och musikalisk mångsidighet har han på kort tid blivit hela musiksveriges underbarn nr 1. Som en manlig Laleh nästan, då han spelar nästan alla instrument själv och dessutom producerar och mixar på egen hand. Salem kommer från en familj med bara musiker, alla fem syskon har gått på musikhögskolan.

Kolla in på www.myspace.com/salemalfakir

Dagens fråga

så här lång

Vad tror du att män som kör stadsjeep egentligen försöker inbilla omgivningen?

Mr Matcho



Dagens Mr Matcho-inlägg tillägnas 80-talets egen silverrygg, Tom Selleck.

Trodde klockan var mer...

Hej bloggen! Sitter och gungar framför datorn. Har pratat i över en timme med Magnus. Han är en väldigt bra kompis må jag säga - en pålitlig vapendragare. Föreläsning klockan 10 i morgon. Känns ju lagom passande. Lär sitta långt bak, tillräckligt nära för att höra/lyssna och tillräckligt långt bort för att inte mötas av undrande blickar från föreläsaren. Oulala, le vin fait tellement parler. I morgon hoppas jag att något inträffar som jag sedan en tid hoppats på. Ha det gott bloggen. God natt och sov gott!

Pour une longue dame brune, j'ai inventé
Une chanson au clair de la lune, quelques couplets
Si jamais elle l'entend un jour, elle saura
Que c'est une chanson d'amour, pour elle et moi

Pierre on m'avait prêté sa plûme, ce matin là
À ma guitarre de fortune, j'ai pris je las
Je me suis pris pour un poête, en écrivant
Les mots qui passaient par ma tête, comme le vent

J'ai habillé la dame brune, dans mes pensées
D'un morceau de voile de brûme, et de rosés
J'ai fait son lit contre ma peau, pour qu'elle soit bien
Bien à l'abrit et bien au chaud, contre mes mains

Pour une longue dame brune, j'ai inventé
Une chanson au clair de la lune, quelques couplets
Je sais qu'elle l'entendra un jour, qui sait demain?
Pour que cette chanson d'amour, finisse bien

Trigger Happy Tv

Trigger happy tv:

 




På allmän begäran kommer ett klipp ur trigger happy tv, mycket likt föregående med asiaterna:


Mer trigger happy tv:


Mer:


Ännu mer:

Asiater springer runt...

Jag vet inte vad det här är... förmodligen från nån asiatisk show... En folkmassa som bestämt sig för att skoja med folk... kul är det iaf:

DA BUZZ, OM REINFELT SJÄLV FÅR VÄLJA

reinf2da buzz

Innan valet presenterades vad partiledarna lyssnar på för musik. De fick välja deras fem favoritskivor i en undersökning som Aftonbladet gjorde. Det som var mest förvånande var inte att Ohly gillar Green Day eller att att Hägglund gillar Pink Floyd, utan att Reinfeldts favoriter är Da Buzz. eller ja... de är iallfall på femte plats... men ändå! Ganska otippat! Fredrik och Filip avslöjade i deras program ett herrans liv att både Göran Persson och Fredrik Reinfeldt gillar eurodisco-bandet. Kan det vara något i deras musik som inspirerar folk att ta makten? Jag vet inte men här är reinfeldts lista iallafall:

Fredrik Reinfeldt (m): 5. Da Buzz: "More than alive" (2003). 4. ABBA: "The Album". 3. Alphaville:
  "Forever Young" (1984). 2. Björn & Benny: "Kristina från Duvemåla" (1996). 1. Magnus Uggla: "Den ljusnande framtid är vår" (1980).

Haha. Magnus Uggla som nummer ett... Uggla, en borgarson som gjort revolt. Är det så att Reinfeldt egentligen skulle vilja vara lite Ugglig?

(se själv på http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/utskrift/0,3258,888510,00.html)

Alex - innerst inne

Kommer världen någonsin att få uppleva den sanne Alex: hans djupaste tankar och drömmar, och hans starkt sentimentala passion? Just nu befinner jag mig i en bekant situation, för jag har så lätt att fastna för någon okänd. Jag faller hejdlöst. Mina axlar, armar, och ben fylls av något slags pulserande värme. Det är en ömtålig känsla, som pendlar mellan lycka och desperation, nyfikenhet och misstro. Jag är inte beredd på att lämna ut mig.

Samtidigt färdas jag i en bil på en rak väg över oändliga åkrar och fält i den amerikanska mellanvästern. Det skymmer över horisonten på min högra sida. Solen syns inte längre, men ger fortfarande ett skådespel av starka färger, som ett brinnande adjö. Jag stannar bilen vid kanten av ett högt majsfält där vinden lagt sig till ro. Det är helt tyst. Världen är som förstummad inför denna fredliga skönhet. Jag tar mina första steg ut i den torra, mörka jorden, och ger mig hastigt in bland de stora majsväxterna.

corn field

Världen är bedövande vacker. Den har makten att såra och trösta. Den har makten att framkalla tårar.

Dagens bravader

Även om mitt liv inte är så där sjukt innehållsrikt tänkte jag skriva ett seriöst text-baserat blogginlägg för en gångs skull.

Min dag:
08:00 Vaknade, Frukost: cornflakes och VATTEN (hade glömt att köpa mjölk, det är dock gjort nu, på Jonni's livs vid zinkensdamm... undra varför det heter Jonni's med tanke på att männen i kassan hade mellanöstern-looken...), Två polarbrödsmackor... Inte en KACKERLACKA i synfältet! Fantastiskt... jag kanske börjar bli av med dom små äckliga djuren (för ett litet tag sen vaknade jag av att en kröp på min arm.... usch...)
09:00 Biljetterna till THE ARK släpps! BOKAS 2 ST!
13:15 FÖRELÄSNING, statistik... hehe.... undrar när den kursen ska bli rolig?
14:00 japp + banan + energidrink på lidl... dom är så fantastiskt billiga... det är bara att jag mår så jävla illa av energidrycken och bananerna va typ besprutade så det droppade från dem... jappen var väl det enda bra.
16:00 MCDONALDS Vasagatan
16:27 Pendeln till tälje för synundersökning... jag hade ingen inväxt i ögonen PUH
18:00 Hem och käka middag i Rönninge hos baestemor!!
18:48 Pendeln till årstaberg, därifrån till LUMA (hammarby sjöstad) hälsade på nisse och carros oförskämt snygga lya... som dom fixat genom SSSB!!
23:00 Hemma igen...
24:00 Godnatt!!!

Svullo

Svullo på stan:




Tänkte förresten oxå passa på att rekomendera ett band: VANESSA www.vanessa.se

Träffade en av killarna på krogen i Södertälje. Jävligt musikalisk kille...

ALI HUSSEIN I SLÄNG DIG I BRUNNEN

Ali Hussein Rest In Peace


KÖPING

köping

I en annan del av köping har blivit tittarsuccé... Jag gillar iof inte konceptet att göra "freakshows", men detta är gjort med en värme.

Dom här killarna utklassar dock köpingsgänget med hästlängder.
Lundagatan.blogg.se har nöjet att presentera, Poppelstadens innebandyturnering -06:


ADOPTIONSMANNEN

En finsk man ger sin bild av hur barnuppfostran ska gå till:

"Det är ramar inte bara kramar"

"Ingen jävla rotfrukter, det ska vara puré.. kanse persikopuré"




För er yttlerligare intresserade av adoptionsmannen finns andra delar:
del 1: http://bubblare.se/adoptionsmannen_fran
_god_natt_jord_i_svts_humorlabbet/

del 2: http://bubblare.se/adoptionsmannen_del_2_fran_svts
_humorlabbet_god_natt_jord/

del 4: http://bubblare.se/adoptionsmannen_del_4_fran
_svts_humorlabbet_god_natt_jord/


Du såg just del 3....

EBBA

Ebba

En bild säger mer än tusen ord.... Jag vet iaf vem jag håller på i Let's Dance...

PLAYA DEL SOL

palayadelsol

Jag var jävligt förväntansfulli inför svts nya humorsatsning playa del sol!!! Men jag blev väl lite halft besviken. Tornving och Hjelt var ju underbart bra... men ett halvbra manus och halvbra produktion samt ganska kassa skådespelare i övrigt drar ner den:

Hjelt och tornving: * * * * * (five stars)
Andra Skådespelare: * * (two stars)
Produktion * * * (three stars)
Manus: * * * (three stars)

TOTALT: * * * (three stars)

Läste i aftonbladet om att filmteamet var nära att lynchas på Kanarieöarna:
" Det var verkligen jätteobehagligt. De kastade onda ögat på mig och la en massa besvärjelser. Plötsligt sa det spanska filmteamet att nu är det dags att springa, säger Josephine."

Hmm... jag har aldrig sett en spansk torghandlare kasta besvärjelser.... onda ramsor och curses... måste verkligen varit jätteläskigt. Följ dramat på aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,980664,00.html

ROBBIE

Asså.. först släpper han en värdelös singel.... sen tar han på sig det här....

SUCK!!


ROBBIE
http://expressen.se/index.jsp?a=842333

MFF-KLACKEN

Asså... det finns vissa gruppkulturer man inte förstår sig på. Ta supporterklubbar till exempel. De åker land och rike runt för att följa ett lag... och när de inte kan det, då måste de förstås gå lös på vanliga saker...

Detta är MFF-klacken!

test

test

Tre kusiner i paris

Tre kusiner i paris

Wrange, Kusin, Wrange

Kvittertrion


Kvittertrion

Kvittertrion

Kollade i fotoalbument i går natt.. fick syn på denna bild. Tror den kommer från helenas fotoalbum faktiskt... Vi sjunger en sång på balen inför 285 förskräckta/beundrande individer.

Sången vi sjöng:

Studentsången (av Povel Ramel)
- omskriven från orginalverisionen. (den låter snarlik om man är full)

Sjung om fru Svennsons lyckliga karl,
låt honnom plöja i ungdommens fåror.
Fem gamla hjärtan i sprit jag har.
åh, en ljus elefant i ett snår.
Inga stoppar den
i vårat linneskåp.
Loppor tär vår vän,
som idisslar i en ko när vi skall snyta en rund liten hund
där de här lilla bagarna bo-
där de här lilla bagarna bo
Hursa ????!!!!!!

Orginal (den andra versen är verkligen läskig!!!!!)

Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtan med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än,
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna gro!
HURRA!!!

Svea, vår moder, hugstor och skön,
manar till bragd som i forntida dagar.
Vinkar med segerns och ärans lön,
men den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockne då,
känslornas rene brand.
Aldrig brista må,
vår trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid:
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland!




1990 - sommaren i city

pettersson

Liggandes utsträckt på en skinnfäll, som en katt bland hermeliner, med en flaska Dom Pérignon nära till hands och ett glas höjt till skål. Det är som en Anders Zorn, eller en Peder Severin Kröyer. Här har ni honom i alla fall, som naturen skapade honom: Kriminellas Revansch I Samhällets egen midsommarnattsdröm.

STUPIDO

Jag vill inte plocka några enkla poäng
Jag vill inte bedriva någon propaganda mot USA, det finns så många fördommar om det landet ändå
Men DAMN IT!
Har man EN KILLE i ett land som tror att en triangel har fyra sidor.... ja då måste vi nog få visa det.


Hillary is in

Hillary1

Blir nästan lite rädd över mitt eget feministkämpande, men jag tycker fortfarande det är sjukt att män och kvinnor inte har jämställd lön i Sverige år 2007.
- Varför ska kvinnor få mindre lön för EXAKT samma arbete?`

Jag tänkte bara tillägga att Hillary Clinton tillkännagav sin kandidatur idag. Dags att USA får sin första kvinnliga pres(id)ent oxå. Låt oss se när den första svarta presidenten kommer... (lär ju dröja...)

DAGENS YOUTUBE - SVT-PRUTTEN

Men Gud! Vad har jag ätit egentligen!

Se detta fenomenala klipp där en reginonal reporter gör det man absolut inte får göra i tv:
(tryck på play)


VÄLKOMMEN I KLUBBEN MONA!



TYSKLAND HAR DET. FINLAND HAR DET OXÅ. FRANKRIKE ÄR PÅ VÄG ATT FÅ EN.

KVINNLIG "HEAD OF STATE"

Tyskland har Angela "Darth Vader" Merkel, sedan november 2005, som förbundkansler. En stark ledare och kompetent kvinna:
152609-133


Finland har Tarja Halonen som president, sedan 2000. Visserligen är hon ruskigt lik Conan O'Brian, men alla har väl sina brister:

tarja1

Frankrikes nya primadonna Ségolène Royal, som ny ledare/presidentkandidat för Parti Socialiste tar hem det franska presidenvalet tror jag. (Jävligt tråkigt att frankrike ligger så långt efter i utvecklingen att det främsta argumentet som framförts mot henne är att hon borde stå vid spisen)

Är det då inte dags för Sverige, ett land som påstår att man är det mest jämställda i världen att få en kvinnlig statminister? (vi bör ju iaf få det innan vi får en kvinnlig monark, den där jävla carl-gustav verkar ju aldrig dö) Det ser nu ut som att MONA SAHLIN tar över efter Göran P. Bra sossarna. Bra att ni väljer en kvinna. Det är dags efter 100 år av gubbherravälde i ARBETAREPARTIET SOCIALDEMOKRATERNA att en kvinna tar över rodret. Denna gång en mycket kompetent sådan. Välkommen i klubben mona. Efter ett antal millenium av Patriarkat ser Europa ut att gå mot ett mer Jämställt.

MONA1

DAGENS PROTEINDRINK - FROM RUSSIA WITH LOVE

fromrussia

Dagens Proteindrink

"From Russia with love"

Ingredienser:

- En ryssfemma (http://sv.wikipedia.org/wiki/ryssfemma )
- Fem deciliter isbjörns-vodka
- Trehundra gram nötkött (rått)


Om man har tur kanske man vågar visa sig i bar överkropp i sommar....

spännis


Dagens Rocky 060119

Rocky... Klicka på bilden.


Drottning Silvias kluriga fråga 1

Hej där alla barn! Vilken av dessa figurer tror ni är flamsäker?

silvia 2silvia 1

Skicka ditt svar till [email protected] senast den 31 januari, så har du chans att vinna en trämodell av slottet Tre kronor med tillhörande tändsticksask.

I samarbete med Svenska Brandförsvaret.


Intelligentens börda

dum dummare
Ibland önskar jag att jag bara kunde vara sällsynt korkad, på ett oskyldigt sätt. Den här strävan efter att samla på sig kunskap i största möjliga mängd, och den spända attityd som kommer därtill, kan emellanåt vara tradig att genomgå. Nej, det skulle verkligen rena själen att under en vecka eller så ta en välförtjänt IQ-semester! Tänk att bara sätta sig på en liten moppe för att tillsammans med någon annan intellektuellt utbränd ge sig ut på en riktig Dum Dummare-odyssé! "I wanna go to a warm place...let's go to Aspen"

Ni och eran politik

Ni och eran politik
Salemmarshen 2003


"Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable.”
  - John Fitzgerald Kennedy

05:25. Det är lite tomteverkstanstämning

Hej bloggen,

Här sitter jag nu igen framför datorskärmen, djupt nedsjunken i statsvetenskapens obegränsade analystiska värld. Det är mörkt, stilla, och tyst. På något vis är det väldigt skönt att bara sitta här helt själv och arbeta medan andra sover. Det är lite tomteverkstanstämning. Hoppas ni sover gott i era sängar. Pappa Alex vakar över er.

Kram på er.

Hugo Chavez är jävligt cool, vem vill krossa kommunismen idag?

Träffade idag en kille med en t-shirt med texten: COMMIES AREN'T COOL, och en överkorsad bild på che guevara... Jag tror visserligen inte att han är nazist, det har nog istället mycket att göra med att han är en handelsstudent, men ändå... Killen blev helt ursinnig för att det inte fanns några coola t-shirts på högermän... han sa att han ville ha en bild på Reagan!

Hugochav

Kan det bero på att alla jävla högerpartier står för det som är ocoolt: orättvisa, sociala klyftor och sparka på de som ligger? Jag pratar inte om folkpartier och alla socialliberaler utan alla jävla nyliberaler och dark-side-moderater. Vem fan tror att befolkningen i venezuela skulle rösta fram en marknadsekonom? hur cool är det på en skala? Det är klart att dom röstar fram Hugo Chavez, som iof e helt jävla dum i huvudet när det gäller allt som har med politik att göra, men någon som folket kan identifiera sig med.

Jag lovar att om Lars Ohly slängde sin fuckin' jeansjacka och började tala om revolution skulle vänsterpartiet dubbla sina väljarsympatier.

Här följer en video som jag hittade på Youtube, angående kommunism och nazism, tänkte jag.... Ett gäng fulla nazister... jävligt komiskt måste jag säga!! Roligast är killen som säger krozza kommunizzzzmen!!! och är helt jävla psycho!! haha.. detta tåls att ses fler gånger.



Dagens Rocky 060117 - Läs Rocky!

Börja läs rocky för fan! Jag bryr mig inte om du läser mina serier här... jag kommer att fortsätta lägga upp dom. Låna Rockys album från bibloteket och sätt dig och mys framför brasan! Rocky Kellerman skriver så sjukt roligt om den deprimerade hunden från Södermalm.



 Klicka på bilden för att läsa serien

Dagens Youtube - Ska vi på hajk? Känsliga tittare varnas

Ibland träffar man männsikor som är så konstiga att man inte vet om de är genier eller idioter. Deras associationsbanor tar helt andra vägar än oss andra, och man frågar sig om man är för dum för att hänga med eller om de helt enkelt ser andra saker i omgivningen, de så att säga knäcker Matrix-koden. Den här killen gör helt sjuka associationer och jag tycker det är ett stört klipp...

Känsliga tittare varnas.


"Av barn och dårar får man höra sanningen"
- Okänd

Peter Swartling utnyttjar iranier sexuellt

Nu har skolan satt igång... har inte lika mkt tid att skriva...
Hade iallafall tid att se Extra Extra som är ett skönt panelhumor-program på TV3.

-Peter Swartling, har inte du blivit erbjuden sexuella tjänster, eftersom du är juryns ordförande i idol..
Swartling: jo, det har hänt...
- Jaha det var därför du ville att Darin skulle ta ut sin tandställning?

Borat - Garva som fan

Borat spelar cricket... Sasha Baron-Cohen e fan bra på fysisk komik... Jag garvade ihjäl mig när jag såg detta...


Dagens Rocky


Haha... undrar om det är det här som jag utbildar mig till...jävla handelsman.



Klicka på bilden för att läsa serien


BELGIAN BLUE - DEN NYA PROTEINDRINKEN

belgisk blå 4belgisk blå 3

Ingredienser:

2 dl blåbärsoppa
1 dl brysselkål
50 g rostbiff
1 tablett Viagra

Tillagning i mixer/matberedare:

Mixa 1 dl blåbärssoppa med brysselkålen, så att en jämn konsistens uppnås. Strimla rostbiffen och rör ned den i mixern/matberedaren. Häll sedan på ytterligare 1 dl blåbärssoppa, och mixa i någon minut så att drinken blir jämn och fin till färgen. Krydda slutligen med finmald Viagra. God kall som varm.

SVENSK SOMMAR

ACK DU KÅLLE

Känns inte den här bilden härligt somrig? Känn den varma luften, känn solen som värmer genom de prunkande lövträdens gröna kronor! Du hör skratt från lekande barn och nykära går hand i hand över torgen. Vänner sitter i gräset i parken. Det gnisslande ljudet från spårvagnarna återspeglas i kanalernas glittrande vågor. Måsar skrattar och någon ger dig en fuktig puss på kinden! Mmmmmm sommar...!

EN VÄLTRÄNAD KROPP I SOLEN

Nu har vi på lundagatan påbörjat en disciplinerad träning inför sommarens dagar på stranden. Bruna överkroppar och vågiga magrutor hör idyllen till. Nu gäller det - regelbunden träning varje dag fram till juni. Vi publicerar resultatet den 1:a juni under rubriken "Los matadores de la playa".

DAGENS ALEX

oljeshejkEn oljeshejk...

DAGENS ROCKY



Klicka på bilden för att läsa serien.

IDOL-CLABBE SVEPER EN FLASKA VIN PÅ 19 SEKUNDER FRÅN ROCKBJÖRNEN

Idol-Clabbe visar hur man går loss på en pava rödtjut, egenhändigt rippat med mobilkamera och uppladdat på youtube.com:


EN FILM OM "TWO UNLIKELY FRIENDS"

I Sommar kommer en film som jag är sugen på. En film om "two unlikely friends", jesus och hitler...

En ROAD-MOVIE om två osannolika killar

Hitlerandjesus
se trailern här:

http://video.feber.se/feber/art/7844/second_coming/

DAGENS YOUTUBE

Dagens klipp - kanske det roligaste som någonsin gjorts i storbritanniens humorhistoria, Lundagatan har härmed äran att presentera:

Fawlty Towers - The Germans



DAGENS ROCKY

Jag kan verkligen känna igen mig i dagens rocky-strip. Det där med tidningar i hela lägenheten...




Klicka på bilden för att förstora den

KNARKSKOR

Ibland blir man mäkta stolt över den svenska kriminalvården! Saxat från LT.se (länstidningen i Södertälje) "53-åringen från Södertälje var mycket mån om att hans kompis som satt inlåst på Kronobergshäktet för misshandel skulle ha det bra. Flera gånger besökte han honom med presenter, oftast gympaskor. [---] När det sjätte paret gympaskor skulle lämnas över den 27 december ringde det en klocka hos någon av vårdarna.
Man kan tänka sig scenerna som utspelades i vakternas fikarum:
- Hörrni, det är den här killens femte gympaskor på en månad?
- Jo men du vet han tränar ju mycket, man kan mycket väl slita ut fem par på en månad.
- Men fem par?
- Jo men du vet killen har ju stark pronation, han sliter dom på insidan, vi väntar tills han får ett sjätte par.
 
ur lt.se:

"[...] Istället för att lämna över skorna tog man en närmare titt. Snart visade sig att skorna aldrig var tänkt att jogga i. 53-åringen hade konstruerat lönnfack i gympaskorna som han sedan fyllt med narkotika. "


Vakterna på Kronobergshäktet har en kusligt bra slutledningsförmåga och grym logik. Av någon anledning blir jag inte förvånad när man lyckas smuggla in mobiltelefoner på Hall!!



Knarkskor

Se även http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red.asp&i2=1&Id=18329&isp2=hela

DAGENS ALEX

rövarna

Från Vita Huset rapporteras idag att president Bush omprioriterat i jakten på kända terrorister. Från att närmast enbart ha handlat om sökandet efter medlemmar i Al-Qaida, ska man nu efter att ha mottagit en hotfull videofilm även försöka spåra Ali Baba och de 40 rövarna.

DAGENS DANIEL

Dagens Daniel

LIKA SOM BÄR 4

moströmkarlsson

Malin Moström (Legend inom svensk damfotboll) och Viktoria Karlsson (S:ta Ragnhild)

SVENSKA MÄN I VÅRA HJÄRTAN

 Robert Gustavsson
 Tomas Bolme
 Jonas Wahlström
 Thomas Gylling
 Stefan Fölster
 Johan Pettersson

LIKA SOM BÄR 3

martin smithåström

Charles Martin Smith (Sista natten med gänget) och Magnus Åström (S:ta Ragnhild)

LIKA SOM BÄR 2


Har birger slaug nestlat sig in på trafikmagasinet?

PerstadBirger

C-I Perstad, Trafikmagasinet vs. Birger Schlaug, fd. partiledare Miljöpartiet

LIKA SOM BÄR 1

Jag tycker iallafall att dom är galet lika! Eugene Levy (Jims Pappa i American Pie) och han som har till uppgift att granska Tsunami-katastrofens hantering, Johan Hirschfeldt (katastrofkommisionens ordförande)


Lika som bär

Eugene Levy till vänster och Johan Hirschfeldt  till höger.

TJUVLYSSNAT


Saxat från tjuvlyssnat.se

Buss 811, på väg från Öregrund till Uppsala.


Busschauffören kör samtidigt som hans kollega sitter bredvid honom som sällskap.
Busschaufför 1 (som kör): Ser du bilen framför oss? Ser du vad sakta den kör?
Busschaufför 2: Ja, jag vet, så irriterande!
Busschaufför 1: Jag brukar köra så nära jag kan för att skrämmas, så
när dom tittar i backspegeln så ser dom en stor jäkla buss!
Busschaufför 2: Haha jag vet, ibland får man lust att bara köra över dem!
(Båda skrattar elakt.)

1:ans spårvagn, Göteborg


Två tjejer ~20 sitter och pratar.
Tjej 1: Jag funderar på att gå med i "Planka"
Tjej 2: Vad är det?
Tjej 1 förklarar konceptet, att man betalar en medlemsavgift och sen får sina kollektivtrafiksböter betalda.
Tjej 2: Hur finasierar de det?
Tjej 1: Med medlemsavgiften så klart!
Tjej 2: Aha...
Tjej 1: Det är en sjuk stor organisation, den är typ statlig...


Busshållplats, Alvik

Kvinna ~40: Vet du när bussen kommer?
Gubbe ~70: Ursäkta, jag förstår inte, du måste prata svenska. Jag pratar skånska. Du ser inte så gammal ut. Jag är gammal. Men Barbro här (pekar på en tant ~70), hon är ung. Du skulle se henne dansa.
(Kvinnan ler.)
Gubben: Varifrån kommer du?
Kvinnan: Holland.
Gubben: Jaha, ja då ska du inte känna dig ensam, det finns många polacker i Sverige.
Kvinnan: Va?!
Gubben: Du får nog gå i skolan och lära dig svenska. Vet du vad skolan är?
(Kvinnan är tyst och tittar bort.)
Gubben: Nä, hon vet inte vad skolan är.
Tanten: Du kanske kan pröva med engelska?
Gubben (till kvinnan): I love you!


Åhléns i Sergelgallerian


(Kvinnlig expedit ~35 slår in varor till en kvinnlig amerikansk turist i ~60)
Kvinnlig expedit: You know, if you want to you can leave it back in 30 days.
(Amerikanska turisten tittar frågande på expediten och sedan på sin medföljande väninna som skakar oförstående på huvudet.)
Kvinnlig expedit (nästan skrikandes som om det är volymen snarare än språkförbistringen som är problemet): WE LET YOU LEAVE IT BACK IN 30 DAYS!
(Amerikanska turisten nickar oroligt, tar påsen och väninnan under armen och hastar iväg.)
Amerikansk turist 2: What was that?
Amerikansk turist 1: I don't know. Just go. Hurry! Go, go, go!


DAGENS ROCKY


Klicka på bilden för att förstora serien

DAGENS YOUTUBE


DAGENS ROCKY



Klicka på bilden för att läsa serien!!

Tycker själv att denna är klockren! Marin Kellermans idéer är verkligen sjuka...


URSÄKTA MIG, KAN DU FIMPA VAD DET NU ÄN ÄR DU RÖKER?

Walken

"I think that weddings have probably been crashed since the beginning of time. Cavemen crashed them. You go to meet girls. It makes sense. " - Christopher Walken

SAGAN OM RINGEN PÅ SVENSKA

SAGAN OM RINGEN PÅ SVENSKA

Tack Magnus, jag hade glomt det dar lite.

Sa rolllistan:

Frodo - Darin
Sam -Peter Dalle
Aragorn - Kjell Bergqvist
Gandalf - Per Oscarsson
Gilmi - Leif 'Loket' Olsson
Legolas - Jan Emauel
Merry - Ulf 'Vanheden' Brunnberg
Pippin - Bjorn 'Dynamit-Harry' Gustavsson

DAGENS DANIEL

Dagens Daniel

MANLIG VÄNSKAP

oddsen
Klaus och Jacky - en historia om två män som beslöt att slå sina påsar ihop.

DAGENS ALEX

Banan

Hej, jag håller på att ta körkort och skulle vilja beställa en tid på halkbanan.

MANGES STÄD AB

Manges städ AB

MACK

Mack!

LAGERGREN

Lagergren

Ehh... Magnut!!! Vad håller du på med?

DAGENS ROCKY


HEMMA ÄR DÄR MAN TJÄNAR STÅLAR FÖR FAN

Hemma är där man tjänar stålar för fan!

Min lilla alskling. Att ha butik ar som att ha flickvan: tid, pengar, energi... Nu har hittat en enda flickvan som kunnat fa in mer an fyra personer in i sig samtidigt... Britta heter hon!! Hon röker gula blend och jobbar i min butik! Skithäftig, dricker hotshots och dansar hula-hula!  Her pussy is loose like a wizards sleeve!!!

FINLAND - EN DEL AV SVERIGE


KÖTT MED VAD?

Kött med vad?

Den här bilden satt upp på joukola, en tävling i finland. Ärligt talat, dom utger sig för att vara tvåspråkiga?

KONTORS-SM

Kontors-SM

Hör upp alla kontorströtta byråkrater!

Vi är trötta på att bli behandlade som andra klassens medborgare.

Den 12 maj går Kontors-SM av stapeln.

THE DE-TARDED

The De-tarded
Astrid Lindgren till vanster och Nikita Kruschev brevid...eller?
En fin kuk ar det i alla fall...


Den 12:e har jag fan ingen lust att ga pa bio.

Istallet for att ga till skolan bestamde sig Jonas for att ta bussen till Ukraina. Dar motte han hundar som at lander och infiltrerade dem som en degbunke. Samtidigt rapade fis-Olle och fick ont i benet. Han grat i en timme och somnade sedan.
I rollerna bl.a: CornElis Vresvik, Leonardo DiCaprio, Kuk Arslet, Matt Damon m.fl.

Ska sa fan heller inte bli intressant att se den skiten, sug kuk.

HEMMA ÄR DÄR MAN TJÄNAR STÅLAR FÖR FAN

Hemma är där man tjänar stålar för fan!

Min lilla alskling. Att ha butik ar som att ha flickvan: tid, pengar, energi... enda skillnaden ar att jag inte haft en enda flickvan som kunnat fa in mer an fyra personer in i sig samtidigt...

DAGENS ROCKY


JAG HAR LITE GRÖN KRYPTONIT I FICKAN


PER OSCARSSON - MANNEN, MYTEN, LEGENDEN


Per2


Per Oscarsson- Mannen, myten, legenden.

Vad är det som är så magiskt runt denne man? Är det de (o?)frivilliga stammningarna ex: "ett skott... t-t-t-t-t-t-två båtar" ur Göta Kanal 1, eller är det skägget? Sanningen är att säga, efter att ha sett filmen Ole Dole Doff, där Oscarsson spelar en sadistisk lärare, så är det varken skägget eller språket som gör honom till en bra skådespelare. I filmen har Per inte hunnit få så stort skägg än och han stammar inte heller... Det är istället kroppsspråket, de yviga gesterna och Pers inleveseförmåga som gör honom till den kung av dramatik han är.

Låt Per bli Gandalf i den svenska verisionen av Sagan Om Ringen!!

De övriga rollbesättningarna kommer senare.

Förresten är det någon som vet när Oscarsson började stamma?
Skriv isåfall i kommentarer.

THE DEPARTED

The Departed
Matt dDamon till vänster och Leonardo till höger... eller?

Den 12:e har filmen departed premiär.

Colin Sullivan är en gangster, som infiltrerar Bostons poliskår och Billy Costigan en polis, som gör samma sak - fast i den undre världen. När deras respektive täckmantlar riskerar att avslöjas, visar det sig dessutom att de är varandra på spåren.

I rollerna bl.a: Martin Sheen, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon m.fl.

Blir intressant att se både Matt Damon och Leonardo DiCaprio på vita duken...


OOPS! I DID IT AGAIN

Ops! I did it again!

Britney Spears får se upp med paparazzi-fotograferna i fortsättningen...

MJUKA MÄN TÄNKER FÖRST

Trion

Det här var tider det! Då räckte det med en mellis och en skön soffa...

LIVE FAST AND DIE YOUNG

Live fast and die young

Oh when I look back now
That summer seemed to last forever
And if I had the choice
Ya - I'd always wanna be there
Those were the best days of my life


Notera Ulvens troja som sager 'Cannon - Funny Car'...'Funny Car'??? vad i helvettes javlar menar de med det?

DAGENS FRÅGA

   
hasse8

Är det coolt att ha en socka nedstoppad i Y-fronten? Svara i "kommentarer"!

WRANGE SISU

152609-41152609-40152609-42
Vad fan är det här för något??? Det rör sig inte om något skämt! Mitt efternamn är tydligen även namnet på något företag i Finland som sysslar med fitness och bodybuilding! Kommer det här ut på marknaden ska jag snacka till mig ett gratis gymkort! Perkele!

Kolla bara loggan...

152609-44

MEXACANA-KVALL

Mexacana-kvall

Mexacana-kvall, komplett med burritos, tequilla och en lat, arbetslos mexicana-krabba! ol`e!

SOLEN GAR FORTFARANDE NER I VAST

Som om allt skulle sta pa sin anda hemma i sverige; lindex brinner,  en 'ny' regering (ja, nyheter fardas inte sa javla fort for en som inte rostar eller bryr sig, viva la revolution!) och snon har helt uteblivit i ar (ROSTA JA TILL KARNKRAFT ERA BLAOGDA GLIN!). Har nere da? har dar faktiskt allt ar upp och ner, eller ja, ar det det? Nar jag forst tog mina vacklande steg pa den har farden hade jag varken en endaste aning om hur Nya Zealand karta sag ut, men jag visste inte heller om solen gick ner i ost har istallet for i vast.... men det gor den, i vast alltsa....som hemma. Sol och karta at sidan, livet i Christchurch ar, ja, valdigt fritt. Jag gor som jag vill, ater som jag vill (eller min flatmate Fiona har tvingat in mig pa en 'avgiftning', dvs en diet, fast med typ inget beloningsamne, tror fan inte ens man far roka elelr runka...vilket javla liv!), spelar tv-spel eller ser pa tv som jag vill, jobbar skiten ur mig som foretaget vill, och bara njuter av att kunna se flyplan pa vag ut i stora varlden och inte kanna ett uns av langtan, avundsjuka elelr aventyrlighet: jag lever aventyret, jag slog mig fri och nu skordar jag frukten fran det trad jag sadde mer and 16 manader sen.

Min del i den har bloggen for och av finsmakare har jag min gode bror Alex att tacka for! Tack tack!
Jag kommer att fortsatta att uppdatera med lite berattelser och iaktagelser fran andra sidan, komemr bli en massa lankar till min youtube.com sida ocksa! Tills dess,

Tata,
D

EN NY MEDLEM

två fyllon

Idag har vi den stora glädjen att introducera vår käre vän Daniel, som ska följa med på vår besynnerliga resa! Kan nämna i all korthet att han är en framgångsrik 22-årig butikschef bosatt i Christchurch, NZ.

HAR MAN SETT MALMÖ HAR MAN SETT VÄRLDEN

           

Jodå, jag minns fortfarande hur det hela började luta över. Värdinnan gjorde det enda rätta och satte ribban högt för hur mycket gästerna skulle tänkas dricka för att hålla partynivån jämn. Sätter någon iväg på det viset vill jag inget hellre än att försöka komma ikapp, och det kanske jag också gjorde framåt småtimmarna. Fick nog av Törley i alla fall. Nem beszélek magyarul.
På vägen dit hann jag med en hel del dans om jag minns rätt - blir alltid så när flaskorna börjar styra. Vill även minnas att jag påpekade stolt en aning för många gånger ("understatement of the day" - rödrosig lärare på LU) att jag var född i Sydamerika och att jag därav fått min unika fallenhet för dans. Jag skulle bli landsförvisad om peruanerna hade fått se mig. Alex dance - vad ska man säga? En känguru med epileptiskt anfall? Något i den stilen.
När jag ser bilderna ovan kommer jag även att tänka på hur svårt det är att försöka spela nykter och visa att man kan prata franska på samma gång. Magnus, du vet ju hur det brukar sluta på 14:e juli med trikoloren framme à la ballongdansen. Då har jag inga större problem att tala franska och sjunga marseljäsen, men om man ska försöka verka seriös på ett redan uttrycksfullt latinskt språk, med en bordeaux värmande i strupen, går det rent ut sagt åt helvete. Mais, en tout cas, la demoiselle était très charmante.
Det pinsamma är som sagt att vara den ende gästen att inte orka ta sig till taxin. Att vakna upp nykter och hinna inse det innan man smiter ut är ganska svårtuggat! Men men, jag säger bara "calling dr. feelgood"!


EN NY POLICY

Efter ett svidande snedsteg som sårade en nära vän, har jag beslutat att vi nu bara får skriva glada och komiska inlägg på den här bloggen. Förlåt du vet vem. Allways look on the bright side of life!

EN PASSANDE LÅT

Lyssnade på R. Kelly's "Burn it up" idag och kom genast att tänka på gamla Södertälje, och allt som har hänt där den senaste veckan. Ryker det fortfarande? Lind-ex på Storgatan tycks i alla fall vara historia. Stackars lilla stad som kanske trots allt behövde en liten make over, men Södertälje har inte råd med fler incidenter. Har sett två inslag på TV det senaste halvåret som handlat om Björnborg - dels Assyriskas pinsamma klackskandaler, och nu detta. I och för sig besökte ju Fredrik och Filip Ronnaskolan, men det gav väl inte heller någon idyllisk bild av Södertälje. Scania och Astra Zeneca bär verkligen upp hålan, utan dem skulle staden försjunka totalt. "I don't care if the whole place burns".


EN VÄLDIGT BRA BOK

En bok att läsa för oss som får en kick av friheten i att resa! 

Boken är halvt självbiografisk och läsaren får genom en underbart spontan, flytande prosa följa en man på hans resor över den amerikanska kontinenten. Han återger de fängslande rusen och det medryckande tempot under nattliga äventyr och strapatser på vägarna. En fantastisk bok för den som älskar frihetskickar!

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Dagen höll på att gå ned sig totalt i några timmar av dåligt humör och hopplös inställning till hemtentan, men tack vare underbara kusinen Lina blev jag snabbt på bättre humör. Ibland kan vi behöva hjälp för att hålla modet uppe. Magnus och jag är bara mänskliga...även om vi ser ut som gudar!


VILKEN UNDERBAR DAG

Ahh.,.. vilken underbar dag. Vaknade med solskenet som sipprade in i rullgardinens springa i fönsterkarmen. Öppnade fönstret och andades in en frisk vårfläkt, fyllde mina lungor med liv och tror faktiskt jag hörde göken långt där borta. Dessa härliga vårtecken! Tog en tripp nere på stan och fick syn på det utbrända Lindex och tänkte: Vajert! Nu bygger dom äntligen om det där äckliga huset som mer skulle platsa i Beirut än i en medelstor svensk stad som Södertälje.

Ikväll är det match! SSK-Rögle och jag känner segervittring. Kanadensarna i SSK kommer tackla så det rungar i Rögle-arenan och de kommer visa att stolta starka Södertälje inte viker sig för några halv-danskar. Forza Tälje!

HÄR VAR DET ELD

Här var det eld!

Gick nere på stan och fick se vilken jävla rökpelare som kom från lindex. Anlände ungefär samtidigt som den första brandbilen och tänkte: Fan vilken realistisk övning.... Men icke! Det var en helt riktig brand.... inom tio minuter var hela centrala södertälje avspärrat. Jävla idioter som går och tänder på ett lager fyllt med kalsonger! Fan, sno dom istället!

Over and out /Mange

KRYMPNINGSEFFEKTEN

KRYMPNINGSEFFEKTEN

Det var så här kallt:


======D   (15 cm)


Normalfall:

====================================D   (45 cm)

SMÅ GRODORNA

Små grodorna

Midsommar på torö.... ah...

Här följer en serie bilder! Det är bara att njuta och blunde

Vilket långt hår!

Citat från kvällen "du, jag har inte så jävla stor snopp, men jag ska säga dig att den är JÄVLIGT smal" - okänd midsommarfirare.

Nu e de bara 6 månader kvar. Midsommar är ju den ända högtiden då man har tillåtelse att bli apfull och omgivningen förstår dig! Då skiter man i festmetoden. (www.festmetoden.se), dvs 80% ragga 20 % dricka. På midsommar tar man den formeln och kör den reverse. DVS. 20 % ragga 80 % dricka, det bästa är att man får ändå bättre utdelning på raggningen!

SJUNG BRODER, SJUNG

Sjung broder, Sjung!

VAD BESTÄMS FÖR PLANER HÄR?

Vad bestäms för planer här?

BJÖRNBRÖDER 2

Björnbröder 2

BJÖRNBRÖDER

Björnbröder

GE OSS BARA 20 ÅR

Ge oss 20 år...

STORA BOCKEN BRUSE

Stora bocken Bruse

Ord är inte tillräckliga...

TROLLET SOM LURAR UNDER BRON...NO REGRETS!

Trollet som lurar under bron

De är röda, de är vita, på dansken kan man fan inte lita.

Ge oss bara 40 år...

Ge oss bara 40 år...

Så här ska det vara! Självsäkra män som inte räds krympeffekt. Det du, Fuglesang!

RSS 2.0