Jullov

Vi har ledigt.


Sa jag att jag gillade martini?

Sa jag att jag gillade martini?

Sa jag att jag gillade martini?Det verkar som att martini gillar mig oxå.

I LOVE MARTINI

I LOVE MARTINI

Tänk er att få sitta och surpla en draja nu...

THE NUMBER 23

THE NUMBER 23


Snart kommer den på en bio nära dig! Fan vad jag älskar Jim Carrey... faktum är att jag har hans fansite http://www.jimcarreyonline.com/ som startsida! haha... men ärligt han är komedins mästare.

The Number 23 är en triller som handlar om en man som blir besatt av numret 23, han blir galen och ser numret överallt i telefonnummer, datum och överallt i sitt eget liv.

Tror att det kommer bli en kanonrulle

Percy

Percy

"Du har inte betalt tv-licencen. Det blir 500 kr på stubben!"

Cecilia Stegö borde darra vid åsynen av denne man!

Ztudenten

Ztudenten
Känns så avlägset!

Men ändå!

Sommar Sol

Kan det bli bättre

HIGH FIVE!

HIGH FIVE!

Jagshemash!

High Five Farmor!

Les heros de la nuit

Les heros de la nuit

KTH! Jag säger bara KTH....

G und G - vårt splittrade tyska elektropopband

G und G - vårt splittrade tyska elektropopband

Stående från vänster: Rolf Heinz, Tussi König, Fritz Keller, Hermann Weiss
Sittande: Dieter Lehmann

Hits vi minns från albumet Malen mit Musik: Dresden, Im Bunker, Hering und Dill, Passkontrolle

Uppe på åsen

Uppe på åsen

Jag kan ju inte tala för Magnus, men själv är jag hopplöst romantiskt lagd, och om somrarna tar jag gärna en kvällspromenad upp på åsen vid Kåseberga. Denna utsikt, med en speciell flicka tätt intill mig, är det vackraste jag kan föreställa mig. Du skulle bara veta...

Lite alkohol, så dansar jag natten lång!

Baksmällan ifrån senaste natten har precis släppt, och kvar sedan småtimmarna är bara vaga minnen och en skuggande känsla av att ha varit bland de mest påverkade. Bål, rödvin och champagne - det är så man super bland statsvetare.

Någonstans mellan en tom flaska rött och två tomma flaskor skumpa, som jag hade glädjen att dela med födelsedagsflickan själv, genomgick jag en längre extas på dansgolvet. Är det inte härligt att släppa loss? Det blir mycket roligare om man bjuder på sig själv! Nu känner delar av Lunds studentbefolkning även till den så kallade Alex Dance. Tänker inte ens försöka beskriva den...

P.S. Pinsamt nog var jag den ende gästen att inte klara vägen till varken taxin eller nattbussen, utan blev inkvarterad i ett avsides rum med ett glas vatten o en hembakad macka bredvid madrassen. Tack Linda. D.S.


Skåne, fosterland!

Skåne, fosterland!

Jag tänker inte ge mig på att skirva en haiku, men nog fan är skåne ett jävligt vackert landskap!
Det är på något vis som att man kan andas ut när man ser dessa stora slätter som breder ut sig. När man kommer upp på berget i kåseberga och ser ales stenar i motljus mot en varm solnedgång (eller ja.. varm kanske den inte är, men det lät bra) då känner man en connection med Sveriges historia. Man blir ett med naturen.

Män med handväskor

Män med handväskor

Fan vad jag älskar män som kan framhäva sina kvinnliga sidor. Här har Marcus och Niclas iof valt att bära sina respektive kvinnors handväska, men ändå!

Att ständigt provocera den bild som samhället som sätter upp som normalt för varje kön är allas vår uppgift. Så länge som vi väljer att cementera de traditionella könsrollerna kommer den patriarkala maktstrukturen finnas kvar. Så ut och revolutionera världen! Köp rosa tröjor till pojkar! Låt tjejer få leka med bilar om dom vill!

Ända från födeseln påverkas vi av sterotypen manligt/kvinnligt. Killbäbisar pratar maninte lika daltande med, de tillåts krypa längre från sina mödrar och ges större utrymme på dagis, läste jag i en undersökning nyligen.

Det är dags att du börjar tänka. Vad är orsaken till att vi ännu inte har ett jämställt samhälle? Och kan vi nå dit utan att ändra vårt beteende mot våra barn? Knappast.

Party party

Party party

Här sitter jag framför datorn och kan inte sova. Har just avslutat en födelsedagsfest för släkten. Najs! High-five!
Fick en massa coola prytlar: julgranskulor - perfekt att hänga i lägenheten
oran pamuks (nobelpristagaren) bok Istanbul
och så förstås en splitterny Sony Ericsson K800! Fan va det ska plåtas bilder nu!

Botten upp!

152609-5

Fenomenet tjejkompisar

Hur behagligt är det inte för en kille att omge sig av vackra flickor? Att t ex sitta och njuta av en god måltid samtidigt som man kan låta ögonen vandra ett varv kring bordet och glädjas åt allt det vackra man ser. Tänk dig då den relativt ovanliga känslan att inte vilja mer med dessa skönheter än att just umgås verbalt. Hon kan vara bland de snyggaste du sett den senaste tiden, bland de trevligaste du talat med, bland de roligaste du skämtat med, och ändå väcks inga fysiska tankar. Märkligt? Ja, som fan.

Daniel, allvarligt, vi älskar dig!

Daniel, allvarligt, vi älskar dig!

En välkomsthälsning!

Kul att du tar dig tid att följa vår resa! Tanken är att denna blogg ska avspegla vår enklaste vardag o våra mest vrickade fester. Lev väl. Heja Fuglesang.

Frankofiler

Vi älskar Frankrike

Vi har båda bott i Frankrike. Det visar vi gärna för nära och kära.


Au revoir


Lundagatan


Lundagatan

Detta är inte lundagatan.... utan yttersta tvärgränd... men ändå! Fin gata...

Lundagatan

En ny blogg har fötts. Det är en stor dag för oss alla. Vi som kommer skriva här är Alexander Wrange och Magnus Karlsson. Kanske tillkommer fler skribenter senare.... =)

"Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp" - Lars Winnerbäck

Lundagatan

RSS 2.0