Kalle Anka var nazist


Okej nu får det vara nog med youtube länkar

Okej nu får det vara nog med youtube länkar, men jag måste fan länka denna.

Eminem har just hittat en kyl full med åbro-öl under en spelning i stockholm och hela hans crew blir helt extatiska när de tror att det uttalas: AY BRO!





http://www.youtube.com/watch?v=iKUDppX2Kuo

Todd Rundgren

Vilken kille detta är'! Underbar låt, underskattad artist.

Filmmusik i en film... Kan du komma på vilken?
Jag vet!

Gissa i kommentarer.

huddinge huddinge


björn skifs


Plats 3 Noice i tunnelbanan

"en rökfri generation" var en kampanj som blev halvlyckad och gick genom hela sverige.

Att hela noice i princip knarkat ihjäl sig är inget som hindrar dem att avsluta på non-smoking generations avslutningsgala, hanförda av Clas af Geijerstam.



Carola freakar

Är det underbart med auktoritet?

Jag fattar inte...

Säg nej till självmedömkan!!



This guy's good


Festen

En film från min 20-årsfest som jag hade för 2 år sen. Jag lever i dåtid fan.

The Only Special one plats 2

PLATS NUMMER 2 - DE BÄSTA SVENSKA MUSIKÖGONBLICKEN PÅ YOUTUBE

Att Magnus Carlsson (inte bögen utan sångaren i weeping willows) är en av de absolut bästa svenska tolkarna av musik råder det absolut inget tvivel om, Weeping Williows version av I give you the morning (jag ger dig min morgon) är helt fantastisk, och här blev magnus inbjuden till en gala som fredrik och filip satte igång.

Det är rättshaveristen Ulf Sawert som ligger bakom låten, och han är helt sjukt stolt att den spelats på amerikansk radio. Gå in på hans hemsida så får ni se hur udda han är:
 
http://ulf-sawert.tripod.com/

Han är även släkt med prinsessan Madeleine, här är hans egna "bevis":



image490





The Ark feat. Tommy Körberg

Jag vill dela med mig länken där fredrik strage listar de 100 bästa rock-ögonblicken genom tiderna.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2964&a=685865

Helt fantastisk lista med många ögonblick.

Jag ska försöka göra något liknande fast med de bästa svenska musik-ögonblicken genom tiderna.

Här är plats nummer 1:

The Ark-Ola och Tommy Körberg. En lika konstig duett som den är genial. Olas exibtionistiska sida matchar tommy körbergs stad-i-ljus-look förvånansvärt bra. It takes a fool to remain sane är ju oxå the arks bästa låt gör inte det hela sämre.


image488image489

http://www.youtube.com/watch?v=v89_H8erTeQ


ALLA HJÄRTANS DAG ÄR TILL FÖR DOM SOM ÄLSKAR VARANDRA!

ALLA HJÄRTANS DAG ÄR TILL FÖR DOM SOM ÄLSKAR VARANDRA!


Hoppas att ni har en bra dag allesamman!

152609-487

kungen

kungen:

Veckans hunk är Alexander

Det var inget tvivel om vem som skulle bli veckans brandman. Alex, gick alltid upp före oss andra och bakade en sockerkaka som var lagom ljummen när satte sig vid det runda köksbordet. Han var född ledare. Mjuktuff är nog det rätta ordet.

Keep up the good work! Vi Älskar dig!

/ Killarna på brandstationen

image486

De nyttigaste 21 minuterna i mitt liv

De nyttigaste 21 minuterna i mitt liv


Ur fredrik strages dagbok:

Den 28 mars 1986 medverkade Frank Zappa i "Crossfire", ett debattprogram på CNN. Meningen var att de två programledarna Tom Braden och Robert Novak skulle komplettera varandra genom att ha liberala respektive konservativa åsikter. När det gällde censur av musik var dock båda tämligen höger. Och den andra gästen, John Lofton från Washington Times, var ultrakonservativ. Även Zappa beskrev sig själv som konservativ men var snarare libertarian.

"Man blir chockad om man lyssnar på texterna i de här låtarna", sa Tom Braden medan en musikvideo rullade igång. "Personligen tycker jag att några av dem är så smaklösa att jag mår fysiskt illa."

Märkligt nog visades inte WASP:s "Animal (fuck like a beast)" eller någon annan låt som pekats ut av PMRC. Programmet valde Duran Durans "The chauffeur". En ballad vars mest pornografiska rad är "the sun drips down bedding heavy behind the front of your dress all shadowy lined".

Ett hetsigt meningsutbyte satte igång mellan Frank Zappa och John Lofton. Den senare använde den incestuösa Prince-låten "Sister" som exempel och kallade Zappa "idiot" när han sa att den också borde omfattas av yttrandefriheten. "Kiss my...[CENSURPIP]", replikerade Zappa.

Annars debatterade den mustaschprydde rocklegenden elegant. Han sa att det största hotet mot Amerika inte var kommunism utan att landet utvecklades till en fascistisk teokrati. Ett scenario som känns lika aktuellt tjugo år senare.

Temaprodukter McSemla

Det började med GB som gjorde sandwich lussebulle.
image483

Men McDonalds är ändå värst med McSemla

image484

Old McLovis

Kom att tänka på en annekdot från old mclovis alex, när du ändå skrev om den.

Vi sitter ett gäng på tio killar där inne efter en runda kubb i sommarkvällen. En tjej som är lika berusad som johannes brost en vanlig måndagkväll kommer fram till vårt bord.

. Tja!
- Eh,.... hej..
- Jag söker en man för mina barn!!!

Tjejen var altså ute efter att leta efter avelsmaterial. Hur desperat får man bli? Efter ett tag när vi förklarat att vi hellre skulle ligga med babben larsson än henne så gick hon och satte sig hos en gubbe på 50 år. Grattis mannen! Hon kommer ta sperman i din kondom när du inte ser det.

Bloggar som är jävligt heta just nu:

www.davidbatra.blogspot.com
henrikschyffert.blogspot.com


Här följer ett litet youtubeklipp från en kväll då alex och jag blev alldeles lagom berusade:


Ny stad, ny pub

Var på John Bull Pub på Bantorget i Lund i fredags, och kom då att tänka på Old McLovis i Södertälje. Mycket pekar på att John Bull ger ett mer städat intryck, inte minst om man granskar kunderna och toaletterna. Dock måste jag säga att känslan runt baren inte riktigt var densamma. Kanske en vanesak. Hur som helst är många av puberna i Sverige lika. Man ser samma slags karaktärer göra entré, likadana sällskap skratta sig hesa, och liknande individer slå omkull ölflaskor på den förmdoligen redan genomdrypta biljardsbordfärgade heltäckningsmattan.

John Bull - Old McLovis = 1 - 1 (läs gärna med Sven Stojanovics röst)

Resan till Peru

Här är några bilder från resan till Peru över jul och nyår.


Brorsan och hostal El Patio i Lima.

Blev en del dagar vid havet. Fr. v. Los Cocos, El Silencio, Punta Hermosa, Miraflores.

Barndomsvännen Katherine.

Hotellet i Tarma uppe i Anderna. Jag på 4,800 m.ö.h. En sjö på Andernas topp. Brorsan köpte en hatt av en gumma i Tarma. Sött par.

Djungeln nära San Ramón. Skönt att äntligen få uppleva den efter en dags bilfärd från Lima över Anderna.

Maten är utsökt i Peru. Granja Azul till vänster, och en "peña" (dansrestaurang) till höger.


BOB HANSSON

eN DIKT AV BOB HANSSON

"JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG HAFT ORALSEX FÖR ATT DET SKA BLI LIIIIIIIIITE BÄTTRE STÄMNING I DET HÄR JÄÄÄÄVLA LANDET"

image458


Nämen Sverige jag andas ju in fönster i min hjärna för din skull, gurglar med magen leker sandslott anstränger mig lyfter telefonlurar t.o.m. pratar i dem. Pratar bastubor och valthorn! Marängsvissar och vinkelslipar! Och jag byter ju kalsonger för din skull!jag skulle aldrig få för mig spola ner prinskorvar i toaletten, kasta köttbullar i Vättern blanda grönt i rött i falurött skulle aldrig sälja hemliginformationerna till någon främmandemakten jag svänger med häcken för din skull och jag vet inte hur många gånger jag har haft oralsex bara för att det ska bli lite bättre stämning i det här landet.Ju. Sverige ? jag var på kollo när jag var barn för din skull det var inte alls roligt alla slog mig, en jävla stil!Jag grät på kvällarna och ville hem. Då sa du att jag redan var hemma! Tänk om du hade fel, tänk om jag inte alls var hemma utan borta och fortfarande är det. Du är kanske inte heller helhemma men att du skäms för det och inte vill berätta det för någon. Sverige ? hur du har mardrömmar att alla andra stora länder står och pekar finger mot dig och skrattar och du har inga byxor din snopp är blek och nordisk ochså himla liten och de skrattar så himla jättehögt en jävla stil av dom! De borde sluta med det! Och du borde komma och hålla om mig. Jag behöver någon som håller om mig. Och jag tror det är på din lott! Majestäter och korthus! Ministrar och fruktabonnemang! Jag behöver någon och jag tror det är dig jag behöver!

RSS 2.0