Englafallet

Kan inte låta bli att kommentera englafallet. Det är djupt tragiskt och ledsamt att en 10-årig flicka blir mördad. Men vad som gör mig ännu mer ledsen är reaktionerna efteråt. Det talas om att bränna den skyldige, tortera och slakta. Speciellt på internetforum som t.ex. Flashback har tongångar och åsikter som dessa dryftats. Jag hänvisar till ett bibelcitat:

"Den som är utan synd kan kasta första stenen"

Anders Eklund verkar enligt min bedömning vara en psykiskt sjuk människa. Har vi inte instiftat lagar i det här landet som innebär att dessa ska få vård? Är det individen eller samhällets fel?

Individen som är sjuk har ett ansvar att söka vård, samhället utanför har en skyldighet att se till att han söker den, och sedan får den. Den skyldige bör dömmas till rättspsykiatrisk vård om han bedöms som psykiskt sjuk, enligt min mening.

Men, om det varit din dotter som uttsatts för ett brott? Eller din syster? Eller din mamma? Skulle du inte hata honom då, säger kritiker. Jag skulle i vilket fall ha svårt att skriva på samma sätt som jag gör nu. Men det är därför staten Sverige har ett rättssystem, så att inte hämndbegär skall driva straffet. Vissa länder har ett sådant rättssystem, men det anser jag inte att vi skall ha här i sverige. Dödsstraff är exempelvis mord utförd av staten.

"You shall not kill"

"Förlåtelse är absolut nödvändig, om man vill leva ett segerrikt kristet liv. Bitterhet och ovilja att förlåta är kräftsvulster i ditt sinne och känsloliv, vilka så småningom bokstavligen förstör ditt liv"

image496

Tankarna går till familjen

Kärlek.

Magnus


Saxat ur påstan.nu

Saxat ur påstan.nu:

En tjej beskriver stämmningen på den nu nedlagda gayklubben TipTop:

"Hon berättar målande om kvällen när den amerikanska porrstjärnan Jeff Stryker och hans tilltagna utrustning uppträdde. Gayikonens applåderade strippdans på scenen slutade med en  ejakulation som träffade väldigt illa. Direkt publikkontakt.

- Fast för övrigt var det en rätt städad gayklubb, det var lite transashower ibland, men inte mycket mer än så"

Discobowling

image495


NU BLIR DET JÄVLIGT MYCKET DISCOBOWLING FRAMÖVER!!!


RSS 2.0