Blogginlägg lördag

Igår var jag på hockey igen... (detta knark går aldrig över så vänj er vid att jag skriver om det). Drog dit med farsan och hans polare Svante (för övrigt rätt lik killen i waynes world). När vi ska hem står det en poliskontroll... ops, körkortet är inte med...

Polismannen: God kväll, fin bil.
Magnus: Ja, synd att den inte är min (idiotisk kommentar han tror väl att jag snott den)
Polis: Va!?
Magnus: Eh... asså den e pappas. (pulsen höjs till 120
Polis: Jaha... kan du blåsa här? Står det negativt är det positivt för dig
Magnus tänker: Negativt positivt, vad fan sa han nu, vilket var bra för mig?
Jag blåser och det står negativt... Hur var det nu? är detta bra?
Polisen: Vad bra (puh) då skulle jag vilja se körkortet
Magnus: asså jag har tyvärr inte med mig det...
Polis: Hmmm okej jag litar på dig, men du måste ha med det nästa gång. (hur kan han lita på en presumtiv biltjuv?)

image277

Nu i morse när jag ska åka till högskoleprovet står, döm om min förvåning, en nykterhetskontroll till....
Denna facistregering har väl ändå lyckats uträtta något bra iform av fler poliser verkar det som...

Nåväl högskoleprovet.. .gick helt ok. Prickade in 96 rätt vilket är ungefär 1,6.

Sen bar det av till min sjuka farfar. Peace to you man. Hoppas han får ett värdigt slut.

Over and out

Mynge

Sköna klubbar

Ville bara tipsa om en skön klubb jag spanat in. Den heter sunkit och spelar bara sunkiga hits, typ sjuka schlagers, ful rockabilly och annan skitmusik. Verkar helskönt! Den e på måndag på folkkungagatan.

Hoppas dom spelar klassiska dåliga låtar som
Systrarna Graaf - You got what i want
eller Friends in need - Alla vi (längtar efter sommaren)

Lika som bär är dessa två iallfall

Bild 1: nån kille på alltomstockholm.se:

image275

Bild 2: Jocke Erlandsson
image276

"Ryck" upp dig, du med!

Disco-Kjell

Minns ni Disco-Kjell, Jularbos egen Stålmannen? Killen som kan byta skjorta över 20 gånger på en utekväll? Klart att ni gör! Hur som helst, denne Kjell har satt sina spår på dansgolven runt om i Sverige. Euforin har spridit sig! Det är vår ambition här på Lundagatan att sprida glädjen i dessa till synes helt nya Disco Dance Moves! Eller vad säger ni om "knärycket", Kjells egen specialare? Förra helgen, när teamet gjorde Södertälje, visade Magnus vägen genom att i prime time "rycka" runt mitt på dansgolvet! 

Disco-Magnus

Hoppas att Kjell inte släpper dansen nu när Giftie kommer upp till den mysiga gården i Jularbo... Så länge kan vi glädja oss åt en äldre man som tycks dela Disco-Kjells passion för fartfylld dans. När det gäller stora dansare (som Kjell...) tycks det hänga på benen snarare än på höfterna. Sug på den, Blossom Tainton...



P.S. För Kjells skull har jag nedan länkat till King Magazines hemsida, där de tipsar om 25 olika skjort- och slipskombinationer. Bara att inspireras och packa väskan inför nästa danskväll! D.S.

http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=27583

Ett Youtube-tips

Det finns en flitig tjej på Youtube som lagt upp många videos under namnet Lisa Nova. Tycker absolut att ni borde kolla upp dem! Hon och hennes gäng har skön humor! Här är några smakprov:


Smile Mr. Johnson!

image272

Tre bilder från helgen så länge...

Fyra glada herrar strax innan avfärd till restaurang La Cantina i Södertälje (nej, som ni ser hann jag inte med mitt botox-leende).



Några timmar senare har vi efter en pinsam kö äntligen tagit oss in på TK. Killen längst till höger körde...!


En afton på la Cantina

In steg fyra stolta gentlemen i kavaj och annonserade att bord hade beställts för sju personer i namnet "Karlsson". Längs ett långbord i massivt trä slog vi oss ned och såg oss om i den genuint och rustikt dekorerade restaurangen. Välklädda kypare delade ut menyer och då andra beställde pasta kunde somliga av oss inte hålla oss ifrån de lockande kötträtterna - Filetto di manzo della cantina, mmm! Till detta delade vi på ett par flaskor Husets röda som jag egentligen tyckte passade bäst för pasta och fågel, men de förstörde i alla fall inte smaken av min saftiga oxfilé.

Ett toalettbesök på La Cantina innebär att lite burdust och ovant agera i skenet av några levande ljus, men desto roligare var idén att ha en gästbok liggande i rummet! Ett par komplimanger, samt ett par av vinet framhastade kommentarer kunde krafsas ned.

Senare vid bordet kunde jag och min bror glatt konstatera att man spelade Charles Aznavour i högtalarna, tätt följt av ledmotivet till Gudfadern. Underbart! Jag skyndade givetvis till baren för att be dem åter spela Aznavour. De hade icke helt överraskande aldrig hört hans namn, men när jag omnämnde honom som en "armeniskfödd fransman" frågade de om jag kände honom. Jag hann bara med ett par "tack", sedan åter tillbaka till dinésällskapet. En bricka md italienska ostar beställdes in, och jag kunde få komplimangen att "bravo, få känner faktiskt till det" när jag prickade in Talleggion med kyparen bakom axeln.

Givetvis avslutade Magnus och jag med var sitt glas Calvados, medan andra vid bordet njöt av en Tiramisù. Vi kunde alla enas om att besöket på La Cantina hade utgjort en trevlig början på kvällen, och innan vi gick kunde jag med glädje tacka kyparen som till och med (!) tog mig i hand. Ett "ciao" föreföll naturligt.

FINE


Vinst- dock efter förlängning

SSK - Malmö slutade 2-1 efter förlänging!!! Nu vänder vi vårt enda hopp till Leksand och Rögle att vinna mot Malmö och Skellefteå så tar sig södertälje till elitserien!! Forza ssk.

Jag är hesare än en "klorindrickande" robert gustafsson. Jag skrek bara tre gånger på hela matchen men då skrek jag högst av alla!

image268


Berts dagbok

Ligger och jäser i soffan efter en tung helg. Bröderna Wrange har varit uppe och hälsat på i storstan. I Fredags blev det hardcore shopping i stan och "you me and dupree" på kvällen. Igår utgång.... Först käka värsta svullo-middan på la cantina. Beställde in feta calvadosen dessutom. Sen TK. Telgekällarn är ganska sunkigt men jag hade kul iaf. Tack Marcus Alex Niclas Petter Tobbe Lolo för en trevlig kväll.

"It is nice to be important, but it is more important to be nice"
/Scooter

Nu sitter dom där bröderna på tåget hem till lund... fem timmar... skönt att jag inte har den resan framför mig!

Grattis Ulven III

En stjärna bland stjärnor.


Grattis Ulven II

Ulvens återkomst, missa inte Svante Paulsons utmärkta. cameo samt kamermanskap. Själv regiserade jag och spelade en zombie. Tack


Frukost-klubben


Tillängnad vår Alex. Tredje gången gillt!



Blir fanemej svamp till frukost! Hail!

Konsumkuppen!

Det här är ett bildbevis på hur en lugn hemmakväll kan spåra ur. Filmen har ett par år på nacken, men vad ni inte får missa är låten i bakgrunden! Det rör sig nämligen om vårt tyska elektropopband G und G:s debuthit!


En God Vän


Veckans rocky

Angående tidigare inlägg... Jag fick ju en låt dedikerad till mig från daniel och alex och grandma...

Veckans rocky

Veckans skönaste människor

1. Disco Kjelle

Han dansar 24 h i sträck, har med sig 7 skjortor till dansen, han har en industritorkrulle vid sängen. Mina damer och herrar, veckans skönaste människa, discokjelle:
Rekord: 23 ombyten på en kväll, dansi sthlm nio timmar
Vid sängen: industriwhipings system
Anser; Det är way too much bisexuella tjejer i avesta



2.. Statistikmannen. Kolla in imitationerna av en elefant... otroligt likt:



Onsdag bloody onsdag

Dagen har mest bestått av shopping. Det är så grymt jobbigt att shoppa... speciellt med träningsvärk...

Nåväl en bild säger mer än tusen ord här är min dag i bilder:

Kl 09.00. Går och sjunger på den där låten... "Åh!-när-ni tar saken i egna händer" högt som fan och är på härligt morgonhumör när jag upptäcker att en målare står och målar om vårt vardagsrum.... eh... tja!
image261

Kl 11.18 Anländer sthlm central - fan vad jag hatar alla som går av tåget och sen bara stannar! Kan ni inte gå lite längre bort. Samma sak vid alla rulltrappor, de går och typ messar och stannar precis där man kommer upp. det är ju inte så lätt att stanna en rulltrappa, det trycker ju lixom på folk bakifrån.

image262

12:00 Jag älskar sneakers! Oh! Heaven is a place on earth. Iallafall på adidas-concept-store vid hötorget:
image264
12.15 Lunch kungshallen.... Jag rekomenderar Kycklingen på Hot Wok om du går dit!! fett gott.

Nudie Jeans:
image265

aja.. vem orkar läsa den här skiten...

Don't drink and drive

Igår satte sig Amanda, min syster som är 15 år, i en bil för att åka ut och köra sina kompisar. Hon hade druckit rejält och var riktigt på lyset. Jag försökte övertala henne att inte köra, men hon lyssnade inte! Till slut lyckades jag övertala henne kompis att köra bilen, men hon hade inte ens körkort och hade också druckit 2-3 öl. Jag kom till slut på den brilljanta idéen att själv köra. Kändes jättebra ända tills jag kom på att jag också druckit. Jag tog tag i amanda och släpade in henne i huset. Senare på kvällen besökte vi min mormor.... vänta nu här! Hon är ju död sen 8 år tillbaka. Ja, det här va ju min dröm inatt... Fan jag var helt övertygad när jag vaknade imorse att det hade hänt. Ända tills jag kom på att vi besökt mormor. Följaktligen kan det inte ha hänt... eller?

Vad blir kontentan och slutsatsen? Don't drink and drive då kan det gå såhär:

image260

Jag är inte den orättvise typen...

Magnus, du skall naturligtvis också få en låt dedikerad till dig!



/Alex, Daniel, och Grandma

Så många känslor just nu...

Daniel, denna är dedikerad till dig!



/Magnus, Alex, och Hugh

G und G - vårt splittrade technoband Malen mit musik

g und g 3
 Vårt band under som skapade under en lunchrast i gymnasiet: G und G

G und g 1
Malen mit musik - Måla med musik

Jag vet att det har skrivits om det tidigare här på bloggen, men inte med så mycket bilder och inte så mycket förklaringar. Detta är sagan om G und G.

Regnet smattrade på karmen till fönsterrutan med ett monotont ljud. En regndroppe masade sig sakta ner för fönstret, sökte nya vägar nedför glaset, vänster, höger tills den slutligen hittade en fåra där en regndroppe runnit tidigare och likt en bäck som rinner ut i en flod fullkommligt störtade ner längs rutan. Det var september och en månad kvar till oktoberfest.  Innanför fönsterrutan, i industrilokalen, satt två unga män under en taklampa var som sliten i klassisk östtysk stil. Lokalen var stor och de satt i mitten av den, vilket skapade ett stort tomrum, de var strandsatta på en öde bords-ö mitt i industrihavet. De två männen var Fritz och Hermann. Fritz bar som vanligt sin svarta skjorta och sin svarta slips, medan Hermann hade på sig sina gula hotpants och en svart kavaj. 
- Techno. Techno iz the future, utbrast Hermann med sin tyska brytning och kliade sitt krulliga hår
- Kartofell-Sallat, Hermann, Ich weiss nicht!!   
- Lets do it.

g und g 4

Orden som kom från Hermanss läppare dödade konversationen. Lets. Do. It. (med tysk brytning). Orden ekade i de gråa väggarna. Rummet förvandlades till svarvitt framför Fritz ögon och det enda han såg var ett techno-rus som blinkade framför hans ögon. De skulle starta ett techno band. Han somnade den kvällen med ett leende på sina läppar och drömde om Peter Antoine.

Tre månader senare:

Dieter smällde upp dörren bestämt. "Vår singel: Dresden ligger etta på trackslistan!" Fritz slog en käftsmäll på sig själv för att veta att han inte drömde. Nej, det var helt sant. Techno bandet Gunter och Gunter, tillika G und G, hade lyckats, de hade blivit störst i tyskland. Nu väntade värden framför deras målarpenlar. De skulle ut och revolutionera värden.

Hits vi minns från albumet Malen mit Musik: Dresden, Im Bunker, Hering und Dill, Passkontrolle



Karta över dresden: http://maps.google.de/maps?oi=eu_map&q=Dresden&hl=sv

g und g 2
Stående från vänster: Tussi König, Rolf Heinz, , Fritz Keller, Hermann Weiss
Sittande: Dieter Lehmann

Apbarn

image254

Gustave Dorè

Idag ska vi tala om barn. Ja fy i helvette vad jag ogillar barn. Snoriga, högljudda och otacksamma. Vetefan om det kanske till och med är faktumet att de växer upp till att bli ännu mer vilseledda och fåraktiga vuxna som gör mig mest missnöjd med gruppen BARN.

 

Hela vårt samhälle är uppbyggt kring barnafödande och barnuppfostran. Här följer ett bra exempel på hur det kunde ha gått till; människan bor i träd, i form av apor. Jätte ball, vi kan både knulla, äta löss och kasta skit på varandra, kanske vår absolut finaste stund på jorden. Men som med allt som är kul, billigt eller intressant så finns det ett slut på det (eller så äger staten rätten till att distrubera det, fan ta statshelvettet!) och en dag så får vi för oss att de där jävlarna som har så konstiga näsor måste ned ur träden, bort med fanskapen! De hör inte hemma! Okej, det kanske inte var näsorna, men nått som var annorlunda och inte tilltalade skitkastarna. Så en grupp med apor var tvungen att leva på marken, men AJAJAJAJ där bor leeeeejon. Då får man springa sin kos bland det höga gräset för att komma undan, och då är det lätt att ramla in i en grupp med hyenor eller kanske till och med ett vattenhål. Så enda sättet att hålla sig på skarpen är att STÅ upp på bakbenen så man kan se över det höga gräset. Nu står vi äntligen upp. Fan va bra, eftersom iaf två av världens främsta nöjen är liggandes och jag kan fanemej inte komma på ett enda ståendes. Bra jobbat ap-jävlar.

 

Nu börjar vi komma ifrån ämnet så vi tar snabba vägen dit. Vi blir smartare eftersom vi nu måste hitta lösningar på små problem som vad vi ska äta, vart ska vi skita och hur ska vi komma undan lejonjäveln. Med större intelligens kommer större hjärna, vilket presenterar oss till ett nytt problem. Nästan vartenda djur föds blind eller halft handikappad på någesätt som gör att mamma eller pappa måste ta hand om den i några veckor eller så till den kan ta hand om sig själv. Äta, springa och egentligen fungera som en egen individ. Samma sak var sann för människorna, TILLS vi fick stora huvuden att lilla mamma inte kunde tränga ut ungen genom sin mus (fick tänka länge på vilket ord jag skulle använda, finns ju en hel arsenal av bra ord?) (och JA huvudet blir större när hjärnan växer) Detta ledde så till att unge var tvungen att födas mycket tidigare än vanligt för att mor inte skulle spricka helt o hållet (detta hände naturligtvis under flera tusen års utveckling). Nu har vi alltså avkommor som inte kan ta hand om sig själva förens de är?tja typ 20 år eller så. Då måste vi skapa dagis, och systembolag och all skyns härligheter för att hålla samhället på spår tills ungarna är stora nog att ha egna ungar som kan göra samma sak och blah blah blah.

 image255

Fan vem orkar läsa den här skiten?! Barn hatar jag iaf. Fy faaaan.

 

Tata,

D


Nya idolbilder

image252

*Alexander has previously won the City Slickers' Beach Winter Posing Trophy twice, and he currently has the all-time record for most points achieved in a single contest.


Marquis de Sade

"Tous les hommes sont fous, et qui n'en veut point voir doit rester dans sa chambre et casser son miroir."

(Alla människor är galna, och den som inte vill se det bör stanna på sitt rum och slå sönder sin spegel.)

image248 Marquis de Sade

Ett steg närmare

image245

Gutave Dorè, 'Lucifer'

Så, eftersom jag inte har särskilt mycket bättre för mig på mina lediga dagar så tänker jag närma mig ett ämne som vi dansade lite på igår; den svenska politiken. Nu, eftersom jag inte har privilegiet att bo i Svea Righe, och satan förbjude att jag någonsin behöver bo i fanskapet heller, så har jag inte en speciellt bra ide om vad det innebär att bo i ett borgerligt styrt Sverige. Som de flesta nog känner till var jag emot ett borgerligt Sverige, nästan lika mycket som ett socialistiskt. Nej jag röstar inte, inte bara för min ?who the fuck care about the other side? ? attityd utan också för att jag inte tror på ett demokratiskt samhälle. ?Men jävla mongo Daniel!? säger Magnus, ?Jaha?? säger jag.

 

Mona Sahlin var det ja. Ny ledare för oppositionen, för fyllkajan Lars ?Fuck-face? Ohly kan ju inte göra skitjobbet. Jag minns Mona från tidiga tv-sändningar från mitten av 90-talet, hon spenderade skattebetalarnas pengar för eget privat bruk (blöjor och Toblerone har nästan blivit ett ordspråk i sig, kritiserandes dubbelmoralen i Sverige i särklass dummaste parti). Så varför är det nu så bra att hon blivit vald, jo först o främst är hon en kvinna. Grattis, skitbra, du är kvinna, bra då ska du ha ditten och datten, för du är kvinna, bra, stort steg för mänskligheten, vi väljer folk för deras medfödda attribut, inte för deras lämplighet. Okej i det här fallet är det lite annorlunda; lilla Mona är faktiskt typ det fjärde valet, de andra sa nej, jävla fegisar. Inte för att jag skulle göra skitjobbet själv, hellre tvätta toaletterna på kanslit, mindre skit än att leda sossarna iaf. Men som sagt, det är väldigt bra att det blev just Mona; hon har ingen karisma eller ingen som helst appeal, vilket gör att partiet kommer förlora ännu fler röster och väljarna kommer skockas som yra höns vid nästa val, inte vetandes vad de ska göra. Ett steg närmre total kaos och revolt.

 

Enda sättet mitt hemland kommer att lyckas ta sig ur fällan det är på väg ner i är genom ett schysst,, oplanerat och blodig uppror. Och när skitstormen bryter lös kommer jag vara där, var så säker. Men mer om det i ett senare inlägg?

 

Mer sprit,

D


Alex Bi-4

Enligt mig är dessa fyra herrar de absolut största när det gäller oförglömliga biroller. Inte helt osannolikt kan det bero på att de allihop har medverkat i filmer av bröderna Joel och Ethan Coen. I "The Big Lebowski" är samtliga med! Övriga filmer där en eller flera av dem har briljerat är bland andra "Fargo" (Buscemi, Stormare), "O Brother, Where Ar't Thou?" (Turturro), "Big Fish" (Buscemi), "Along came Polly" (Seymour Hoffman).



Fr v: Steve Buscemi, John Turturro, Philip Seymour Hoffman, Peter Stormare

Magnus och Daniel: Fyll på detta inlägg med era fyra birollsfavoriter!

Kära besökare: Dela gärna med er av era i "Kommentarer" nedan!

En Lördag i skiftet

image229


Gustave Doré, Andromède, 1869

Okej så fan heller att den här bloggjäveln rockar, skrev ett helt jävla inlägg om skit, och sen försvann fanskapet. DÖD OCH AS FAN! Ja, Here we go again.

Då var det dags att ändra till vintertid igen då. Japp, hörde rätt, vi får vintertid nu. En timme mer att supa och en timme mer att sova ruset av sig, can't complain about that. Så varför i hela helvettets namn har vi vintertid nu och ni sommartid...snart. Jo, jag letade efter ett svar och kom fram till att, helvette läs själva om ni orkar http://sv.wikipedia.org/wiki/Vintertid. Jävla cp sida, så mycket skit man kan spendera sin tid att läsa där. Så mycket dumma och onödiga inlägg om saker som inte betyder ett smack i den riktiga världen. Typ http://sv.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4mst%C3%A4lldhetslagen, http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokrati... http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4dda_barnen, jotack rädda barnen era jävlar. Tacka vetja inlägg som http://sv.wikipedia.org/wiki/Korv, http://sv.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A4rd och http://sv.wikipedia.org/wiki/Sieg_heil. Hah, fan jag sökte på gubbe också då fick jag upp att det betyder 'liten klump'. Goggle är iaf ärliga med sin tolkning:
 
image230
 
På tal om skit, as och helvette så läste jag precis att sossarna lyckats med att rösta fram Mona Sahlin som ny partiledare. Perfekt, precis vad sossrna ska ha, en riktigt erkänd tjuv som ledare. Underbart! Nu behöver ingen oroa sig längre över vart det sk överskottet ska ta vägen, det blir godis till partihoran hela veckan. Fy Fan för det sossarna. Men som sagt, vem kan klaga, jag hade laggt ner partihelvettet om jag varit i deras sits, de har ju fan inte tillfört nått jävelskap på flera hundra år, jävla proletärjävlar. Nej den enda sossen som någonsin gjorde något bra var Palme, han dog.

Jaja, fy fan nu är vodkan slut, får ta o öppna en ny flaska.

Tata,
D

Uppvaknande

image224
strange places on shorelines



Så var man tillbaka då, egen lägenhet, eget liv, eget utrymme. Fan välbehövligt. När jag först kom till NZ bodde jag i ett 4 share-room på ett hostel. För alla er som haft oturen av att vara backpacker på NZ vet att bo på ett hostel innebär väldigt nära encounters med tyskar och deras hopplösa engelska, deras hurtiga klättra-alla-fucking-berg på NZ livsstil och dessa jävla lesbianer som tycks dra sig ner till världens ände (ända...tihi). Så, tre månader i samma rum, medans mina rumskamrater kom, försökte småprata, fick hatliga fraser kastade mots sig och slutligen stack, varje dag. Fan vilket jävla liv. Tillslut kom jag därifrån, in i ett underbart hem med en äldre kollega och hans flatmate Fiona. Där blev jag kvar i ett år, långt efter att kollegan försvunnit. Fiona och jag skaffade katt tillsammans och levde ett fint och lungt liv, större delen med kollegan, men också med en irländsk jävla IRA medlemm.

Perfekt taiming att gå in närmre på det, nu när det är S:t jävla Patricks day och allt jävla helvette. Vad är det med jävla irländare egentligen? fan, jävla halvblod. Ja halvblod. Jag har den yttersta respekt för Kelterna och deras arv, jävligt goa killar, när oss vikingar och de gillade inte heller kyrk-jäveln. Men sen har vi irländaren. Fan, brunt neandertalarhår från infödingarna på den den där jävla ön blandat med all vår blonda säd vi spillde på de kvinnor vi våldtog under ca 300 år blandade ut sig och skapade en jävla rödhårig avkomma. Där har ni det, fiddillidi och grönklädda gubbar, jävla muppar.

Såja, sen flyttade Fiona i alla fall och allt blev ledsamt ett tag, nu bor jag ensam med eget allt och det är tamej fan det bästa jag gjort här nere. Så, nu är jag tillbaka, med egen dator, internet och en massa jävla missriktad ilska jag behöver få ur mig. Nej, jag är inte ledsen, deprimmerad eller arg. Bara allmänt flyförbannad på allt. Tihi

Puss på kapsylerna flickor!

Norrnlands STÖRSTA SOFTARE

DENNA KILLE ÄR SÅÅÅ SKÖN: MÅSTE SES!

JAG VET ATT DET ÄR MTK YOUTUBE-KLIPP NU MEN DENNA KILLEN TAR FAN PRISET!! Killen bor i en bil året om! Det är ju helt galet:



En chokladkaka utlovas till den som kan ta låttitel + artist till låten i bakgrunden.

Juggar som buggar


My Chemical Romance



Alla är vi kulturella...


Patrick Hernandez - när scennärvaro är A och O


Goda nyheter

Vår mytomspunne kamrat Daniel har hört av sig, och vi kan därmed skjuta diverse teorier om hans mystiska försvinnande åt sidan... för den här gången!

dean

Välkommen tillbaka!

Lund, du underbara boning!

Lund är den bästa av studentstäder, så är det, och vackrast flickor har vi.

lund4lund6
Flickan vid din sida
hon har ännu rödvin kvar
sitter nu och väntar
att en smutt vi tar.
Skål du kära vännen min
drick nu ur ditt röda vin
glas blir tomt, och du blir full
skål, mitt hjärtegull!

Melodi: Flickan i Havanna

Jan Björklund vill ha hårdare tag i skolan

Jan Björklund, skolminister vill ha hårdare tag i skolan:


stackars kille...


GRATTIS PÅ ALLA KVINNORS DAG! HOPPAS PÅ ETT JÄMSTÄLLT SAMHÄLLE!

Dagens fråga

  Gillar du att strosa runt i morgonrock hemma?

Dagens 90-talikon - Steve Urkel


Nu ska jag ut och springa

Efter 2 veckors förkylning (!) är det äntligen dags att dra ut på FAKIR-träningen.
17 km snöpuls med pannlampa i obanad terräng. Sweeeet!

/Mange K

Snökaos och City Slickers

Ringde i helgen till Magnus och berättade att jag var insnöad på gården på Österlen. Alla vägar var igensnöade, kommunaltrafiken gav upp, och taxichaufförerna stannade hemma. Magnus har ingen aning om hur ett snöoväder uttrycker sig i det öppna skånska landskapet. Det finns varken skog eller kullar som hejdar snön, som bara lägger sig i höga drivor och får hela Skåne att stanna upp.

Vår bil stod fast i en enda stor hög av snö på uppfarten, och små bergskedjor av snö byggdes upp genom trädgården och på fälten. Mellan huset och den så småningom plogade kustvägen gömde sig en 500 m lång grusväg någonstans. Magnus enkelt uttryckta kommentar på telefon löd: "Men du kan väl skotta lite..." (Jävla asfaltsbarn) Men så nu, Magnus, efter drygt en veckas arbete, har jag slutligen skottat oss fria från den hårda skånska vintern:

skotta skåne

P.S. Också säger dem att det inte är skottår i år höhöhö... D.S.

RSS 2.0