"Ryck" upp dig, du med!

Disco-Kjell

Minns ni Disco-Kjell, Jularbos egen Stålmannen? Killen som kan byta skjorta över 20 gånger på en utekväll? Klart att ni gör! Hur som helst, denne Kjell har satt sina spår på dansgolven runt om i Sverige. Euforin har spridit sig! Det är vår ambition här på Lundagatan att sprida glädjen i dessa till synes helt nya Disco Dance Moves! Eller vad säger ni om "knärycket", Kjells egen specialare? Förra helgen, när teamet gjorde Södertälje, visade Magnus vägen genom att i prime time "rycka" runt mitt på dansgolvet! 

Disco-Magnus

Hoppas att Kjell inte släpper dansen nu när Giftie kommer upp till den mysiga gården i Jularbo... Så länge kan vi glädja oss åt en äldre man som tycks dela Disco-Kjells passion för fartfylld dans. När det gäller stora dansare (som Kjell...) tycks det hänga på benen snarare än på höfterna. Sug på den, Blossom Tainton...



P.S. För Kjells skull har jag nedan länkat till King Magazines hemsida, där de tipsar om 25 olika skjort- och slipskombinationer. Bara att inspireras och packa väskan inför nästa danskväll! D.S.

http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=27583

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0