Ibland känner man sig poor

ICA folkes två veckor sedan:

Jag har exakt 91 kronor i min plånbok. Inget på kontot. Går med mobilen för att räkna ihop det jag köper. Så mycket näring för så lite pengar som möjligt. Plötsligt upptäcker jag en tia i min ficka, som jag tappar in under en kyldisk där lite juice står. När man är fattig finns inga gränser. Jag gör det förbjudna. Hade det varit en en-krona eller femma hade man aldrig gjort det. Men en tia! Detta gällde min överlevnad. Jag sätter mig ner på knäna för att spana in, men det går inte. Det är trångt och en barriär av lager på lager av damm har bildats. Att sticka in handen skulle ge mig en damm-vante på 3 cm som ett skal runt hela handen. Nej, jag får vara utan tian.

image432

I kassan säger jag till kassören att jag måste eventuellt ta bort vissa saker om det blir för dyrt. Shit, vad man känner sig lodig då.

Skönt att CSN finns.

Over and out
Mynge

Grym cover




OASIS LIRAR HEY HEY MY MY!

PROPS TO OASIS!

En riktig diarrédag!

I dag tvättar jag. Hittills har en vit skjorta totalt missfärgats p g a en gul biljett från Krischansta-spääxet som låg i bröstfickan, och en ylletröja hamnade i fel tvätt, vilket resulterade i att den krympte diverse storlekar.

tvätt

Vilka brillor ska jag tjacka?

Vilka brillor ska jag tjacka?

kommentera!! ange bildnummer! Kommentarer skrivs om du klickar på länken Kommentarer precis under inlägget.




Bild 1:
image430








Bild 2:
image428









Bild 3:
image427

Radhusskryt

Ni tävlar om vems gräsmatta som är bäst klippt. Ni bjuder över varandra på en bit mat på Rusta-verandan när den nya grillen har köpts. Ni sparkar tillbaka bollar som hamnat på fel sida om enhäcken som skiljer era trädgårdar. Ni hävdar båda att ni hittat den bästa gula nyansen att måla fasaden i. Ni utbyter leenden när ni hämtar lokaltidningen i era brevlådor. Ni visar varandra diabilder från semestern på Lanzarote, och så plötsligt tar grannarna fram en video för att för evigt ta övertaget i kampen om vem som faktiskt är mest beundransvärda i kvarteret, ja kanske till och med i kommunen.


Varför älskar alla Gunvald?

Såg en annons på facebook.com att man kunde köpa en tröja med mikael persbrant i brygga och texten "gunvald larsson". Vem fan köper en sån??

Allvarligt det känns fan som jag är den enda som inte avgudar Gunvald i Beck-filmerna.. tycker peter haber är fan så mycket bättre. Visst slänger Gunvald ur sig en del repliker som kan vara roliga, men de flesta är bara macho och våldsromantiserande. Det har blivit lika legitimt för en kille att säga "fan vad bra gunvald e asså" som att tycka om Sylvester Stalone.

Jag tycker det är märligt att Sveriges mest uppskattade filmkarräktär är en brutal macho-polis som hellre spöar upp bovarna själv än går till rättegång. En polis som blir förbannad för att han måste jobba med en kvinna.

Detta i långa landet falukorv. där 45 % röstar på sossarna. Där motståndet mot apartheid var som störst i världen. Där de flesta gillar poliser som inte är korrupta.

VAD FAN HÄNDE MED VÅRT RÄTTSPATOS?

Tribute to the All Blacks

"Haka", den maoriska krigsdansen som Nya Zeelands rugbylag inleder sina matcher med, ger ett maffigt intryck, åtminstone hos mig. Varför kommen- tatorerna är italienare och tyskar kan jag inte förklara. Man blir verkligen taggad av den här dansen! Så härligt kaxig! Och att sedan spela i helsvarta dräkter är ju helrätt.

Ikväll hade jag grymt bra SEX

... med min fysiologibok. hoppas det går bra på tentan imorrn.


ORIENTEERING NEW COOL THING PART 2

Här är en riktig orienterarblooper! Titta och njut!

Pet forsberg är reportern som blir lite överaskad av startklungan....


New Cool thing ORIENTEERING


VINNARE AV GULDTRYFFELN - BAESTEFAR OCH JEG!


Familjeliv del 2

familjen julbakar:


Rudolf: Älskling! I år tar jag knäcken....
Carin: .... på oss alla
Rudolf: Va?
Carin: Nä... lycka till... pust 
Rudolf:dadada... vattenbad?? Äh!


Lite senare:

Rudolf: CARIN !!!
Carin: Ja, ja ligger i badet
Rudolf: LIIGG KVAAAR !! Kom inte hit !! ÅÅÅÅÅÅÅ!!! (tar i den skollheta grytan) SITT STILL OCH VAR TYSTA SÅ FIXAR JAG DET HÄR!!!





hej


hej


Heja Musse!

Måste bara posta denna triubute till mussolini gjort av norges facistparti!

helt sjukt.... hur kan man vara så sjuk i skallen som facisterna?
men det är så fett roligt att de fortfarande orkar... och att det är på norska..

facist är göj!! haha


kanske klassas som hets mot folkgrupp iof...'

lundagatan.blogg.se tar HELT AVSTÅND FRÅN DETTA. endast i utbildningssyfte för att avskräcka folk från dåliga idieologier... se det som en historialektion.


En grillvagn

Matchen står mellan alcazar och loke martinzon... vem vinner? RÖSTA PÅ KOMMENTARER



Coola grabbar

Coola grabbar:
image424

en tribute till er grabbar!!!:


hej


hej al





TILL ALEX: zappa till 1.06-1.18 ÄR DET CARROS PAPPA INGVAR???

Har man mindre än fyra skotrar är man BÖG!

Har man färre än fyra skotrar är man BÖG!


RSS 2.0