Ett steg närmare

image245

Gutave Dorè, 'Lucifer'

Så, eftersom jag inte har särskilt mycket bättre för mig på mina lediga dagar så tänker jag närma mig ett ämne som vi dansade lite på igår; den svenska politiken. Nu, eftersom jag inte har privilegiet att bo i Svea Righe, och satan förbjude att jag någonsin behöver bo i fanskapet heller, så har jag inte en speciellt bra ide om vad det innebär att bo i ett borgerligt styrt Sverige. Som de flesta nog känner till var jag emot ett borgerligt Sverige, nästan lika mycket som ett socialistiskt. Nej jag röstar inte, inte bara för min ?who the fuck care about the other side? ? attityd utan också för att jag inte tror på ett demokratiskt samhälle. ?Men jävla mongo Daniel!? säger Magnus, ?Jaha?? säger jag.

 

Mona Sahlin var det ja. Ny ledare för oppositionen, för fyllkajan Lars ?Fuck-face? Ohly kan ju inte göra skitjobbet. Jag minns Mona från tidiga tv-sändningar från mitten av 90-talet, hon spenderade skattebetalarnas pengar för eget privat bruk (blöjor och Toblerone har nästan blivit ett ordspråk i sig, kritiserandes dubbelmoralen i Sverige i särklass dummaste parti). Så varför är det nu så bra att hon blivit vald, jo först o främst är hon en kvinna. Grattis, skitbra, du är kvinna, bra då ska du ha ditten och datten, för du är kvinna, bra, stort steg för mänskligheten, vi väljer folk för deras medfödda attribut, inte för deras lämplighet. Okej i det här fallet är det lite annorlunda; lilla Mona är faktiskt typ det fjärde valet, de andra sa nej, jävla fegisar. Inte för att jag skulle göra skitjobbet själv, hellre tvätta toaletterna på kanslit, mindre skit än att leda sossarna iaf. Men som sagt, det är väldigt bra att det blev just Mona; hon har ingen karisma eller ingen som helst appeal, vilket gör att partiet kommer förlora ännu fler röster och väljarna kommer skockas som yra höns vid nästa val, inte vetandes vad de ska göra. Ett steg närmre total kaos och revolt.

 

Enda sättet mitt hemland kommer att lyckas ta sig ur fällan det är på väg ner i är genom ett schysst,, oplanerat och blodig uppror. Och när skitstormen bryter lös kommer jag vara där, var så säker. Men mer om det i ett senare inlägg?

 

Mer sprit,

D


Kommentarer
Postat av: Alex

Den här Gustave Doré är intressant, många starka porträtt av satan, död, och råttor. Han får käre gamle Marquis de Sade att blekna. Fast det namnet med den titeln, Marquis de Sade, är ju klockrent.

2007-03-18 @ 12:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0