En Lördag i skiftet

image229


Gustave Doré, Andromède, 1869

Okej så fan heller att den här bloggjäveln rockar, skrev ett helt jävla inlägg om skit, och sen försvann fanskapet. DÖD OCH AS FAN! Ja, Here we go again.

Då var det dags att ändra till vintertid igen då. Japp, hörde rätt, vi får vintertid nu. En timme mer att supa och en timme mer att sova ruset av sig, can't complain about that. Så varför i hela helvettets namn har vi vintertid nu och ni sommartid...snart. Jo, jag letade efter ett svar och kom fram till att, helvette läs själva om ni orkar http://sv.wikipedia.org/wiki/Vintertid. Jävla cp sida, så mycket skit man kan spendera sin tid att läsa där. Så mycket dumma och onödiga inlägg om saker som inte betyder ett smack i den riktiga världen. Typ http://sv.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4mst%C3%A4lldhetslagen, http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokrati... http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4dda_barnen, jotack rädda barnen era jävlar. Tacka vetja inlägg som http://sv.wikipedia.org/wiki/Korv, http://sv.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A4rd och http://sv.wikipedia.org/wiki/Sieg_heil. Hah, fan jag sökte på gubbe också då fick jag upp att det betyder 'liten klump'. Goggle är iaf ärliga med sin tolkning:
 
image230
 
På tal om skit, as och helvette så läste jag precis att sossarna lyckats med att rösta fram Mona Sahlin som ny partiledare. Perfekt, precis vad sossrna ska ha, en riktigt erkänd tjuv som ledare. Underbart! Nu behöver ingen oroa sig längre över vart det sk överskottet ska ta vägen, det blir godis till partihoran hela veckan. Fy Fan för det sossarna. Men som sagt, vem kan klaga, jag hade laggt ner partihelvettet om jag varit i deras sits, de har ju fan inte tillfört nått jävelskap på flera hundra år, jävla proletärjävlar. Nej den enda sossen som någonsin gjorde något bra var Palme, han dog.

Jaja, fy fan nu är vodkan slut, får ta o öppna en ny flaska.

Tata,
D

Kommentarer
Postat av: Alex

1. Grov i mun 2. Reaktionär 3. Cynisk. Om du bara hade en kvinnokropp...

2007-03-17 @ 15:23:44
Postat av: Lars

det tog mig en timme att skriva ett inlägg på min blogg en gång..å sen försvann det. det kändes verkligen som att jag hade förkortat mitt liv med en hel timme då.. :)

2007-03-18 @ 04:18:00
Postat av: Alex

Som en kniv i hjärtat! Som du säger: tiden man lagt ned på att skriva blir till ett tomt hål!

2007-03-18 @ 15:12:04
Postat av: varg

jag vill bara skära någon med en kniv jag...

2007-03-18 @ 20:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0