G und G - vårt splittrade tyska elektropopband

G und G - vårt splittrade tyska elektropopband

Stående från vänster: Rolf Heinz, Tussi König, Fritz Keller, Hermann Weiss
Sittande: Dieter Lehmann

Hits vi minns från albumet Malen mit Musik: Dresden, Im Bunker, Hering und Dill, Passkontrolle

Kommentarer
Postat av: Hermann

Kära kamrater, det är dags för en återförening! Vi gjorde alla misstag, men låt oss glömma dessa nu och blicka framåt. Minns ni inte när vi första gången sågs? Dieter, Fritz och jag tog bussen från Altona, med våra tunga synthar på ryggen. Vi hade redan långt gående planer för bandet, men saknade ett par medlemmar till, och när vi på morgonen såg annonsen från Tussi och Rolf kände vi att allt föll på plats. Ni satt vid hållplatsen i Neustadt när vi klev av bussen, och tillsammans gick vi till Rolfs garage för att skriva morgondagens musik. Så gick det till, en gråmulen onsdag i Hamburg...

2006-12-19 @ 13:58:29
Postat av: Dieter

Du har rätt, Hermann, det är dags att samlas! Jag kan inte låta bli att skämmas lite för att jag inte samlat oss tidigare. Allt gick så fel, du vet. Det är svårt att svälja sin stolthet. Den senaste månaden har jag suttit varje dag nere i hamnen och tänkt på vad vi alla sade till varandra. Förlåt allesammans.

2006-12-19 @ 14:07:53
Postat av: Tussi

Förlåt, grabbar. Jag sade så mycket dumt sist. Vet inte vad jag tänkte på. Behövde väl lite tid för mig själv. Saknar er...

2006-12-19 @ 14:09:33
Postat av: Rolf

Entschuldigung. Ich liebe dich, Tussi! Du weisst das...

2006-12-19 @ 14:13:30
Postat av: Fritz

Fan vad kul detta ska bli! Dieter, du som är vår ledare, bestäm plats och datum! Och Hermann, börja skriv texter! Jag sätter mig och nynnar fram något nu med en gång! Har aldrig hört dig säga så många ord, Rolf. Du kanske har lättare att uttrycka dig i skrift... Tussi, jag älskar dig också!

2006-12-19 @ 14:21:36
Postat av: Den riktiga Tussi

Vilken ärekränktning att använda mitt namn! Men det är klart att jag älskar er! och saknar er! Lundapojkarna är alltid välkomna till åre på en reunion!

2006-12-19 @ 16:59:56
URL: http://lottch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0