Hillary is in

Hillary1

Blir nästan lite rädd över mitt eget feministkämpande, men jag tycker fortfarande det är sjukt att män och kvinnor inte har jämställd lön i Sverige år 2007.
- Varför ska kvinnor få mindre lön för EXAKT samma arbete?`

Jag tänkte bara tillägga att Hillary Clinton tillkännagav sin kandidatur idag. Dags att USA får sin första kvinnliga pres(id)ent oxå. Låt oss se när den första svarta presidenten kommer... (lär ju dröja...)

Kommentarer
Postat av: Daniel

Kvinnor och man kommer aldrig vara jamnlika, you know this Magnus. USA kommer aldrig ha en kvinnlig, elelr fargad president. Inte USA som vi kanner det. Och inte den varld som vi kanner kommer nagonsin acceptera forandring till den grad att det komemr gora nagon skillnad, och varfor ar det sa javla viktigt att kvinnor ska bli ledare bara for attd e kvinnor? svara mig det, och inget motfrage trams som 'varfor ska de inte?' Ar det en forsakran om att det kommer bli farre krig, huh? mindre vald? Mer 'jamnlikhet'?

2007-01-21 @ 08:50:52
Postat av: Alex

Daniel, du är ingen blåögd idealist. I ett ultra-konservativt samhälle som USA, kan man knappast förvänta sig att en radikal förändring i den högsta politiska ledningen skulle ske inom en snar framtid. Det gäller inte bara att övertyga den enorma, svårfångade (men ändå skrämmande lättflirtade) amerikanska befolkningen, utan även senaten. Det är bra för världen att vi har Magnus. Idealism är absolut ingenting fel eller dåraktigt, men vår vän får vara beredd på att ännu en vit (WASP om inte Kennedys hostar upp något) äldre man med hår och ett förflutet inom armén stiger upp i talarstolen åter igen. Om USA ska få en riktig tankeställare tycker jag att Woopie Goldberg skulle passa utmärkt som presidentkandidat - en svart kvinna med judiskt efternamn och en lång karriär inom showbusiness. Why an elephant, why a donkey, when you can get a Woopie? Vote Woopie! Woopie!
Oh, say, can you see, by the dawn's early light,
What so proudly we hail'd at the twilight's last gleaming?
Whose broad stripes and bright stars, thro' the perilous fight,
O'er the ramparts we watch'd, were so gallantly streaming?
And the rocket's red glare, the bombs bursting in air
Gave proof thro' the night that our flag was still there.
Oh, say, does that Star-Spangled Banner yet wave
O'er the land of the free and the home of the brave?

2007-01-21 @ 14:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0