VÄLKOMMEN I KLUBBEN MONA!



TYSKLAND HAR DET. FINLAND HAR DET OXÅ. FRANKRIKE ÄR PÅ VÄG ATT FÅ EN.

KVINNLIG "HEAD OF STATE"

Tyskland har Angela "Darth Vader" Merkel, sedan november 2005, som förbundkansler. En stark ledare och kompetent kvinna:
152609-133


Finland har Tarja Halonen som president, sedan 2000. Visserligen är hon ruskigt lik Conan O'Brian, men alla har väl sina brister:

tarja1

Frankrikes nya primadonna Ségolène Royal, som ny ledare/presidentkandidat för Parti Socialiste tar hem det franska presidenvalet tror jag. (Jävligt tråkigt att frankrike ligger så långt efter i utvecklingen att det främsta argumentet som framförts mot henne är att hon borde stå vid spisen)

Är det då inte dags för Sverige, ett land som påstår att man är det mest jämställda i världen att få en kvinnlig statminister? (vi bör ju iaf få det innan vi får en kvinnlig monark, den där jävla carl-gustav verkar ju aldrig dö) Det ser nu ut som att MONA SAHLIN tar över efter Göran P. Bra sossarna. Bra att ni väljer en kvinna. Det är dags efter 100 år av gubbherravälde i ARBETAREPARTIET SOCIALDEMOKRATERNA att en kvinna tar över rodret. Denna gång en mycket kompetent sådan. Välkommen i klubben mona. Efter ett antal millenium av Patriarkat ser Europa ut att gå mot ett mer Jämställt.

MONA1

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jag hoppas du skamtar, mona sahlin? Tanker de arligt rosta fram henne som en passande representant for ett socialdemokratiskt sverige? De sager da indirekt att de erkanner att det ar okej att anvanda statens pengar for eget bruk, till bjojor och tobleone till exempel. Hon ar en simpel tjyv... vanta en sekund, da passar hon ju perfekt med sossarna. Live and let live sager jag! go mona!

2007-01-20 @ 00:20:50
Postat av: Alex

Låt packet få någon som verkligen återspeglar partiet. Efter Persson kan bara Mona fixa det.

2007-01-20 @ 02:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0