SALEM AL FAKIR

SALEM AL FAKIR

En kille som jag tycker att ni ska ta och spana in är Salem al Fakir. Salem, 24, är från Stockholm, dock inte från Salem (höhö). Mamma tipsade mig om honom då hennes arbetskollega (nabil al fakir) berättade om sin son. Han slog igenom med dunder och brak i och med EPn "Dream girl" i somras och nu i dagarna släpps hans debutalbum. Med glimt i ögat, soulkänsla och musikalisk mångsidighet har han på kort tid blivit hela musiksveriges underbarn nr 1. Som en manlig Laleh nästan, då han spelar nästan alla instrument själv och dessutom producerar och mixar på egen hand. Salem kommer från en familj med bara musiker, alla fem syskon har gått på musikhögskolan.

Kolla in på www.myspace.com/salemalfakir

Kommentarer
Postat av: Magnus

Svar till Yasir (från tidigare inlägg): Men hur ska vi definiera manlighet idag? Finns det överhuvudtaget något som vi kan definiera som manlighet i dagens diversifierade samhälle? Alla männsikor strävar efter att hitta sin unika personlighet, och manligt eller kvinnligt verkar inte spela så stor roll längre.
/Pojkar vill, Killar kan!

2007-01-27 @ 12:17:25
URL: http://lundagatan.blogg.se
Postat av: Yasir

Det stämmer det du säger. Idag skulle vi inte kunna skilja på man och kvinna ifall det inte vore för de naturliga ytliga bihangen. Det är kanske just det som skiljer manlighet och kvinnlighet, bihangen, "back to nature", inte så mkt beteendesätt eller personlighet längre. Dock vet jag inte om det är en gynnsam utveckling för mänskligheten eller ej. Framtiden lär ju visa.

2007-01-27 @ 13:27:47
Postat av: Alex

Het frisyr!

2007-01-27 @ 15:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0