RUNKTIPS från en kille som kan - Fråga olle - vilken kille

Detta är kanske årets roligaste läsning.

Jag gick in på fråga olles hemsida och såg denna finurliga uppfinning.

Killen som har kommit på den måste vara sjuk...

Känsliga läsare varnas!

Avancerad runkmaskin
PET-flaskan
Den här avancerade runkmaskinen har en instruktionsbok som kanske avskräcker. Men enligt undertecknad är det värt all möda.

Du behöver:
En vanlig 50 cl PET-flaska
Avlånga ballonger
En tvättsvamp
Vattentåligt lim
Glidmedel alt. matolja
En vante
 
 

Så här gör du:
1. Tag petflaskan. Skär av en bra bit på toppen, du får justera efter din pitts omkrets. 2. Tag tvättsvampen och skär sönder den. Ta en lagom rund bit och fäst den i botten med limmet. Den får inte vara för tjock för har lång kuk kommer det kanske ta emot.
3. Tag ballongerna, fyll dem med varmt vatten så att de blir ca 2 cm breda (eller mer om du vill ha trängre hål). Ballongerna ska nu vara lika långa som själva flaskan.
4. Fäst ballongerna mot flaskans insida i en tät ring runt med lim på långsidan på varje ballong. Detta är den knåpigaste, men samtidigt viktigaste biten.
5. Nu ska du alltså ha en flaska utan "lock", med en botten av tvättsvamp och väggar utav varmt gummi. Bra. Nu smetar du in ballongerna med glidmedlet. 
6. När du dränkt in hela flaskans insida med fettiga substanser, riv sönder en hel massa små tussar av tvättsvampen och fyll flaskan.
7. Vad ska vi då använda vanten till? Jo, vi klipper bort allt utom det man har runt handleden. Ta den ringen och klistra fast på det avklippta området runt flaskan. Nu skär du dig inte på irriterande plastkanter.
8. Nu kan du välja att göra två saker: Hälla i varmvatten och bara köra på eller offra ballongerna genom att göra små små hål i dem så att det rinner ut lite vatten åt gången när du juckar. Kan bli en skön rinnande fittkänsla (fast mycket arbete åt skogen)

Varför blir det så skönt?
Ballongerna utvidgas när du kör in kuken, för att sedan knipa ihop runt den. Se till att ballongerna inte är för fyllda, då blir det för trångt och hela skiten spricker. De små tvättsvamp-bitarna suger åt sig vatten och blir mjuka, plufsiga och goa. Det ger lite extra känsla tyckte jag. Glidmedlet gör så att det inte blir för stark friktion mot din kuk, du glider in och ut som i en riktig fitta. Tvättsvampsbottnen blir också plufsig och mjuk i och med vattnet, en härlig kudde för ollonet när du dunkar ner den i bottnen. Jag har förverkat 5 stycken runkflaskor hittills, och jag tröttnar aldrig!

/Mattias

se länk: http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=19838

Kommentarer
Postat av: Elias

"Jag har förverkat 5 stycken runkflaskor hittills, och jag tröttnar aldrig!

/Mattias"

Hahahaha obetalbart!.

PS. är det vår käre baptisten Mattias som gått och blivit överkåt?

2007-05-17 @ 11:30:51
URL: http://thefuckingsellout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0