Roligt strix ? Nej . snygga männsikor är inte roliga

Nu står det kart.
Snygga människor kan inte vara roliga.

Har ni någonsin kunnat komma på en snygg männsika som är rolig? Man måste vara ful för att lyckas. orsaken är enkel: är man ful måste man kompensera genom att vara rolig. För att komma på "the social pipeline" måste de vara klassens clowner.  Männsikan vill bli älskad. i brist där på föraktad. i brist därpå hatad. i brist därpå skrattad åt. Rowan Atkinson, Robert Gustafsson, okej dom är inga monster, men dom är fan inte snygga. Jim Carrey, Robin Williams, det är inga skönheter vi pratar om.

Tjejer då? Christine Meltzer är väl helt ok, men snygg? näe. Hon som spelar sally, maria nånting ser ju ut som en tallin-prostituerad. Sissela Kyles hängpattar släpar i marken.

Nej därför är det inte otippat att en lite snyggare tjej blir helt bortgjord av strix.
image375

När Hanna Willenius ska spruta vatten i ansiktet på reinfelt förstör hon för en hel yrkeskår av komiker. Nu kommer det bli mycket tuffare att lansera ett humorprogram. Tack Hanna. Verkligen.

Nej hanna. Satsa på Slitz istället. Eller Café. Där har du mer att hämta.

Subba!


Kommentarer
Postat av: Alex

Förstår inte riktigt hur det här med mikrofonen skulle vara roligt.

2007-06-01 @ 17:54:44
Postat av: Elias

Det är inte ofta någon ur seintologerna är vettig men Tom Cruise sammanfattar hela den här grejen ganska bra http://video.google.com/videoplay?docid=6587897878124757808&hl=en

2007-06-01 @ 18:13:36
URL: http://thefuckingsellout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0