Italienska kvinnor mest eldiga i sängen

Om du skulle gissa? Vilka kvinnor har mest sex i Europa? Jag tänkte direkt, typ svenskor eller - ja just det -italienskor.

SAFE-studien är en studie av europeiska kvinnors attityder i fråga om sex och genomfördes för Bayer Schering Pharmas räkning. Nästan 11 500 kvinnor i åldrarna 15?49 år från 14 europeiska länder gav information om sitt sexuella beteende och användning av preventivmedel. Studien visar att p-piller fortfarande är det vanligaste preventivmedlet och att en av tre kvinnor i Europa förlitar sig på metoden.

Sex

Europeiska kvinnor har i genomsnitt sex en gång i veckan eller mer. Italienska kvinnor är jämförelsevis de mest sexuellt aktiva i Europa. 58 % av de italienska kvinnorna har sex minst en gång i veckan, tätt följt av Tjeckien (57 %) och Ryssland (56 %). I Österrike har däremot endast 38 % av kvinnorna sex en gång i veckan eller oftare. Studien visar att de kvinnor som använder p-piller som preventivmedel har sex oftare än andra kvinnor och även har en mer avslappnad inställning till sex. P-piller är det preventivmedel som de flesta föredrar i nästan samtliga länder som deltog i studien.

Jävlar vad ryssarna verkar vara kåta då! Men det är väl som myten säger: Kommunister knullar som kaniner.

Att österikiskor är de mest förslutna är väl inte så konstigt. De är ju nazister hela bunten och jag antar att teorin om sambandet mellan politisk läggning och sexuell aktivitet gäller åt högerhållet oxå. Dvs ju mer höger =mindre sex!

Läs hela rapporten på:



http://www.bayerscheringpharma.se/html/se/50_Media/download/Pressrelease_SAFE_BSP_Sv.pdf

Kommentarer
Postat av: Alex

Jag måste hitta var jag fann den här teorin om sambandet mellan politisk läggning och sexuell aktivitet. Den var iaf fransk den studien - inte helt otippat!

2007-06-04 @ 18:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0