Att bjuda på sig själv!

Efter påtryckningar från Skanör och Karlskrona skall jag här bistå med en kort beskrivning i punktform över fenomenet Alex Dance:

1. Värm upp benen med lite mjukdans till någon slesig latino-musik (inte la cabeza negra!!!).
2. Hitta ett schysst beat-solo i en fartfylld låt (typ Dr. Feelgood).
3. Se till att en ring skapas, så att du kan få all den uppmärksam och dagen-efter-ångest som detta konstnummer kräver.
4. Låt din kropp falla ned på huk, och börja sedan skutta framåt så mjukt du kan (förhoppningsvis orkar du ett par meter).
5. Om du känner en lokal smärta i benen när du rest dig upp, samtidigt som du möts av frågande blickar och hånande gapskratt så har du lyckats! Grattis, och välkommen till The Alex Dancers!

Alex dance

P.S. Om du får för dig att prova på det här, se då antingen till (helst) att ingen ser det eller att alla ser det, så att du inte måste göra om det på andras begäran. Låren/knänen klarar bara några Alex Dance på en kväll, annars vaknar man i fosterställning i tron att man har fått hela underkroppen ingipsad. Varning för träningsvärk. Ber om ursäkt för en hemsk bild. D.S.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Akta er för kosak-dans bara. man kan få knäskador!

2007-06-04 @ 20:01:30
URL: http://lundagatan.blogg.se
Postat av: Caroline

Underbart inlägg!Jag som trodde att sommaren skulle bli tråkig upplevelse utan Alex Dance, men så fick man en beskrivning av denna ädla konst,så nu är det bara att sätta igång och träna...

2007-06-05 @ 14:07:26
Postat av: Alex

Haha! Gör så! Du måste ju vara en av de första som faktiskt sett Alex Dance, iaf genomförd av mig! Ser fram emot lite fest på lördag!

2007-06-05 @ 14:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0