En ledig dag

Efter att precis ha avslutat ett seminariemöte är jag nu helt ledig resten av dagen! Tänkte bara berätta för er alla att jag nu går ut och solar på balkongen! Fick nyss för mig att jag befann mig någon annanstans. Ljuset lugnades en aning. Tror att jag fick en flashback från Peru, för det ryckte till i hela kroppen. Vad underbart! Det liksom pirrar i mig nu... Å underbara sol, här kommer jag!


Kommentarer
Postat av: Yasir

Det verkar som att du fått en skvätt av vinterhallucination-sjukan. Symptom: Tro att det är vår/sommar fastän det är -10 grader ute. Göra snöänglar i badshorts i tro om att det är en sandstrand man befinner sig på.

Kanske inte så mycket det senare symptomet :) Men det är underbart att veta att det är någon mer än jag som har samma sjukdom =D Funderar på att spontanboka en flygbiljett till Australien. Men än är jag inte ekonomiskt oberoende.

2007-02-07 @ 14:42:06
Postat av: Alex

Haha, sant det du säger! Det är mycket psykiskt! Men om man tar på sig ordentligt och sätter sig i solen mår man ju jättebra! Fast för någon vecka sedan gick jag runt i kavaj och blev så klart förkyld. Australien? Gött! Spontana handlingar är spännande och kryddar livet! Bli inte helt pank bara...

2007-02-07 @ 15:19:27
URL: http://lundagatan.blogg.se
Postat av: Yasir

Hmm, nu i efterhand kom jag på att jag var lite pessimistisk. Det låter härligt att du lyckas finna så mycket glädje utifrån solens strålar. Bra idé där! Man ignonerar kylan genom att ta på sig rikligt med kläder och bara har solen och sommarminnen i fokus. Det är inte alls långt kvar till våren, och vad kommer efter våren? Jo sommar! Så snart ere sol o sommar igen!

2007-02-07 @ 15:26:42
Postat av: Alex

O'boy, vilket vackert väder! Solen skiner i dag! O'boy-i, hör på fåglasången!

2007-02-07 @ 15:46:42
URL: http://lundagatan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0